Print
Hits: 3115

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту –
проекту рішення Сумської міської ради «Про затвердження Порядку залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі замовників будівництва у розвиток інфраструктури м. Суми та Типового договору про залучення, розрахунок розміру і використання коштів пайової участі замовників будівництва у розвиток інфраструктури м. Суми»

Даний проект регуляторного акту розроблений на виконання ст. 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» від 17.02.2011 № 3038-VI (зі змінами).
Проект регуляторного акта передбачає внесення змін до рішення Сумської міської ради від 22 червня 2011 року №601-МР «Про затвердження Порядку залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі замовників будівництва у розвиток інфраструктури м. Суми та Типового договору про залучення, розрахунок розміру і використання коштів пайової участі замовників будівництва у розвиток інфраструктури м. Суми».


Зауваження та пропозиції приймаються розробником проекту регуляторного акту – управлінням капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради протягом місяця з дня оприлюднення:

Проект рішення

Аналіз регуляторного впливу