0010.jpg

Повідомлення
про оприлюднення проекту регуляторного акта –
проекту рішення виконавчого комітету Сумської міської ради
«Про затвердження Комплексної схеми розміщення рекламних засобів із зонуванням території м. Суми»

Даний регуляторний акт розроблений відповідно до положень статті 16 Закону України «Про рекламу», Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 № 2067 «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами»

Проект регуляторного акта передбачає впорядкування розміщення рекламних засобів на території міста Суми, закладення основ переходу на якісно новий рівень забезпечення мешканців та гостей міста сучасними комунікативними носіями, вирішення проблеми формування рекламної інфраструктури в архітектурному середовищі міста із врахуванням містобудівних умов, історичних та природно-географічних факторів. Проект рішення виконує функції важеля з врегулювання розміщення зовнішньої реклами в умовах перенасичення міської території засобами зовнішньої реклами. Запроваджуються технічні та естетичні вимоги до рекламних об'єктів, що сприятимуть найбільш повній реалізації Конституційних прав мешканців та гостей міста на безпечне для життя та здоров'я довкілля. Зокрема, проект рішення спрямовано на збереження архітектурного ансамблю історичної частини міста. Для досягнення поставленої мети, проектом рішення пропонується визначити форматний поділ території міста, відповідно до якого буде змінений підхід до визначення відстані розміщення рекламних засобів по відношенню один до одного, впровадити механізм затвердження схеми розміщення рекламних засобів на території міста та визначити експлуатаційні вимоги до їх розміщення, обмежити максимально-дозволений розмір рекламних засобів.

Зауваження та пропозиції приймаються розробником проекту регуляторного акта – Управлінням архітектури та містобудування Сумської міської ради – протягом місяця з дня оприлюднення на сайті Сумської міської ради smr.gov.ua

  • на поштову адресу: вул. Воскресенська, 8а, м. Суми, 40000
  • на електронну адресу: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Управління архітектури та містобудування Сумської міської ради, тел. 700-105
 
 
(для перегляду зображення збережіть його)