007.jpg

Управління архітектури та містобудування Сумської міської ради (Замовник конкурсу) оголошує проведення відкритого конкурсі на кращу ескізну пропозицію встановлення на вул. Героїв Крут у м. Суми пам’ятного знаку Героям битви під Крутами (далі – Конкурс).

Темою Конкурсу є увічнення однієї з трагічних і водночас легендарних сторінок в історії українського визвольного руху 1917-1921 років - подвигу в ім’я України та її незалежності київських студентів, гімназистів та юнаків військової школи, які чинили опір ворогу, що мав багаторазову чисельну перевагу.

Метою проведення Конкурсу є визначення кращої ескізної пропозиції з числа поданих, згідно з умовами Конкурсу, для подальшого впровадження.

Конкурс проводиться з 10 лютого 2021 року по 26 травня 2021 року.

Учасниками Конкурсу можуть бути окремі особи із відповідною професійною освітою (скульптор/архітектор/дизайнер/художник) або авторські колективи (далі – автор, авторський колектив), що мають у своєму складі фахівців із відповідною освітою. Автор для виконання конкурсного проєкту може сформувати авторський колектив, будучи його керівником або учасником. У складі авторського колективу можуть бути студенти навчальних закладів відповідного професійного спрямування.

Для участі в Конкурсі автор, авторський колектив має подати заявку (додаток 1 до Програми і умов) про наміри взяти участь у Конкурсі із зазначенням прізвища, імені, по батькові автора, членів авторського колективу, поштової та електронної адреси, контактного номера телефону. Заявка подається особисто або на e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Заявки про наміри взяти участь від авторського колективу кожен із його членів заповнює за встановленою формою особисто і подаються пакетом.

Призовий фонд становить 30 000 грн.: перше місце – 15 000 грн.; друге місце – 10 000 грн.; третє місце – 5 000 грн.

Переможець конкурсу має переважне право на подальше розроблення проєктно-кошторисної документації.

До складу журі увійшли: Антонець О.П.; Біленко О.І.; Гапоченко І.І.; Жулінський М.В.; Кохан О.В.; Кривцов А.В.; Кривцов О.В.; Мозгова Н.П.; Павленко О.О.; Харченко Ю.О.; Кругляк О.С.

Конкурсні проєкти надаються з 9-00 до 17-15, 26 травня 2021 року за адресою: м. Суми, вул. Воскресенська, 8А, ІІ-й поверх, к. 4.

Конкурсний проєкт переможця знаходиться у організатора конкурсу до моменту вирішення питання подальшої розробки проєкту. Всі останні пропозиції повертаються авторам, на їх вимогу, впродовж одного місяця після оголошення результатів конкурсу.

Конкурсні матеріали виконуються українською мовою.

Адреса і телефон для довідок: м. Суми, вул. Воскресенська, 8а, к. № 4, т. 700-106. Відповідальна особа Кругляк Олександра Сергіївна – головний спеціаліст Управління архітектури та містобудування.