003.jpg

Виконавчий комітет Сумської міської ради оголошує конкурс на визначення кращої ескізної пропозиції арт-об’єкта у сквері в районі вулиці Кузнечна та площі Покровська у м. Суми.

Метою проведення конкурсу є створення і визначення з числа поданих кращого найбільш оригінального проекта арт-об’єкта для подальшого впровадження.

Конкурс проводиться з 23 жовтня по 27 грудня 2017 року.

Учасниками конкурсу можуть бути всі бажаючі: фахівці або авторські колективи професійних архітекторів та скульпторів, а також студенти архітектурних і художніх навчальних закладів, аматори які подали конкурсному журі документи, що відповідають умовам та вимогам цього конкурсу.

Для участі в конкурсі автор (авторський колектив) має подати заявку у вигляді письмової заяви (звернення) про наміри взяти участь у конкурсі із зазначенням прізвища, імені, по батькові автора (авторського колективу), поштової та електронної адреси, контактного номера телефону. Заявка подається особисто або на e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  (за формою згідно з додатком 1 до Програми і умов). Вихідні дані для проектування надаються управлінням архітектури та містобудування Сумської міської ради (організатором конкурсу) на електронну адресу заявника або за адресою:
м. Суми, вул. Воскресенська, 8А, ІІ-й поверх, каб 2.

Участь у конкурсі безкоштовна. Переможець конкурсу нагороджується грамотою міського голови. Інформація про автора ідеї вказується на встановленому арт-об’єкті.

Переможець конкурсу має переважне право на подальше розроблення (чи участь у розробленні) проектно-кошторисної документації.

До складу журі увійшли: Антонець О.П., Біленко О.І., Гапоченко І.І., Головін Е.В., Жулінський М.В., Кривцов А.В., Лисенко О.М., Мозгова Н.П., Садовський О.В., Харченко Ю.О., Шахов В.М., Домбровська І.М. (секретар журі без права голосу).

Конкурсні проекти надаються з 8-30 до 12-00, 12 грудня 2017 року за адресою: м. Суми, вул. Воскресенська, 8А, ІІ-й поверх, каб 2.

Конкурсний проект переможця переходить у власність територіальної громади м. Суми і знаходиться у організатора конкурсу до моменту вирішення питання подальшої розробки проекту. Всі інші пропозиції повертаються авторам, на їх вимогу, впродовж одного місяця після оголошення результатів конкурсу.

Якщо журі не визнало жодного проекту таким, який може бути рекомендований для подальшої реалізації, замовник звільняється від зобов'язань перед переможцем конкурсу щодо замовлення на подальше розроблення проектно-кошторисної документації.

Конкурсні матеріали виконуються українською мовою.

Адреса і телефон для довідок: м. Суми, вул. Воскресенська, 8а, к. № 2,  тел. 700-102.