005.jpg

У Сумах розпочато ротацію персонального складу Координаційної ради з питань громадського (партиципаторного) бюджету м.Суми.

Відповідно до п. 2.2. Положення про Координаційну ради з питань громадського (партиципаторного) бюджету м.Суми, один раз на два роки відбувається ротація персонального складу ради, зокрема, її громадського сектору.

Представники громадськості подають електронну анкету з інформацією про прізвище, ім’я та по-батькові кандидата, його контактні дані, досвід громадської діяльності. Прийом анкет триває протягом 21 дня (по 5 травня). Обмеження щодо подачі анкет від кандидатів з досвідом роботи у Координаційній раді – відсутні.

Для обрання персонального складу членів Координаційної ради – представників громадськості у термін до 10 днів після завершення подачі анкет Департамент комунікацій та інформаційної політики організовує спеціальну зустріч усіх кандидатів. Обрання відбувається шляхом рейтингового голосування у межах визначеної квоти для представників громадськості. Якщо під час рейтингового голосування кандидати набрали однакову кількість голосів, перевагу має кандидат, який подав свою анкету раніше. Рейтинг оприлюднюється на офіційному сайті Сумської міської ради.

Нагадаємо, персональний склад Координаційної ради – 19 осіб, з яких 7 представників громадськості, 5 - депутатського корпусу та 7 - виконавчих органів. Кандидатури від депутатського корпусу подаються постійними комісіями, представників виконавчих органів визначає міський голова. Очолює Координаційну раду секретар міської ради.

Заповнити анкету