001.jpg

Перенесення голосування по громадському бюджету

Шановні автори проектів, сумчани!

Інформуємо, що через необхідність узгодження низки організаційних та технічних питань, початок голосування за проекти громадського бюджету переноситься з 18 жовтня. 

Дату буде повідомлено пізніше.

***

Шановні автори проектів!

Якщо Ви 18 жовтня отримали повідомлення від "Громадського проекту" з повідомленням наступного змісту:

"Ваш проект № ХХ, "назва", пройшов оцінку фахівцямі Комісії з питань Бюджету участі і потребує доопрацювання. Лист оцінки проекту завантажено на сторінку проекту. Будь ласка, ознайомтеся з зауваженнями до проекту, перейшовши за посиланням. Ми вже не зможемо прийняти ваш проект в цьому році в зв'язку з термінами початку голосування, однак, ви можете його доопрацювати і подати в наступному році."

просимо, не брати його до уваги!

Просимо вибачення у всіх за таку ситуацію.

Це автоматичне повідомлення системи, як поінформували розробники, така розсилка була сформована версією 1 "Громадського проекту", на якій ще місяць тому було наше місто. Нині ми працюємо з версією 2, де були вчасно виконані роботи по зміні терміну розгляду/голосування, але у"попередниці", як виявилося, залишився активним модуль розсилки повідомлень.

Наразі ситуація виправлена і усім авторам прийде нове повідомлення з вибаченнями. 

Ще раз звертаємо увагу, що за підсумками розгляду проектів (яке ще трвиає) ви отримаєте повідомлення від системи і на сторінці проекту буде завантажено файл зі звітом (а не з непрацюючим посиланням як цього разу). Також отримаєте телефонне повідомлення щодо підсумків розгляду. Нагадаємо, що термін початку голосування перенесено, про що буде повідомлено додатково.