Print
Hits: 2642
1 Про встановлення факту зміни структури заробітної плати посадових осіб та службовців Сумської міської ради та її виконавчих органів
2 Про надання статусу дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування, визнання дітей такими, що втратили статус дитини, позбавленої батьківського піклування, встановлення піклування та призначення піклувальника над дитиною, влаштування дітей на повне державне забезпечення, визнання деяких підпунктів рішень виконавчого комітету Сумської міської ради такими, що втратили чинність
3

Про надання дозволу на переведення житлового будинку квартирного типу в будинок садибного типу за адресою м. Суми, вул. Веретенівська, буд.Х

4

Про надання дозволу на переведення житлового будинку квартирного типу в будинок садибного типу за адресою: м. Суми, вул. Веретенівська, буд.Х

5

Про надання дозволу / відмову у наданні дозволу на переведення житлового будинку квартирного типу в будинок садибного типу за адресою: м. Суми, пров. Сумський, буд. Х

6

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 20.06.2017 № 326 «Про присвоєння та зміну поштових адрес об’єктам нерухомого майна в місті Суми»

7

Про присвоєння та зміну поштових адрес об’єктам нерухомого майна в місті Суми

1 Про облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов
2 Про службові жилі приміщення
3 Про визнання громадян наймачами жилих приміщеньнаймачами жилих приміщень
4 Про житлово-будівельні кооперативикооперативи
5 Про надання звільненого жилого приміщення
6 Про тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій приватного підприємства «Наш дім»
7 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 05.09.2016 №469 «Про заходи щодо впорядкування відносин в сфері забезпечення експлуатації ліфтів територіальної громади міста Суми»
8 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 19.07.2016 № 390 «Про затвердження Порядку проведення перерахунків призначених субсидій, наданих населенню для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива»
9 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 05.07.2016 № 362 «Про створення комісії по розгляду заяв громадян з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам та створення робочої групи для перевірки фактичного місця проживання/перебування внутрішньо переміщених осіб» (зі змінами)
10 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 21 червня 2016 року № 306 «Про розміщення структурних підрозділів Сумської міської ради» (зі змінами)
1 Про здійснення департаментом забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»
2 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 20.12.2016 № 660 «Про план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів виконавчих органів Сумської міської ради на 2017 рік» (зі змінами)
3 Про присвоєння прізвища дитині
4 Про витрачання коштів резервного фонду міського бюджету за липень 2017 року
5 Про скасування встановленого режиму роботи в нічний час для об’єкту ресторанного господарства (кафе «Луна») ТОВ фірма «Руна-С»
6 Про встановлення режиму роботи в нічний час для об’єкту ресторанного господарства (ресторан «La Spezia») ФОП Скрипник В.І.
7 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 16.05.2017 № 242 «Про організацію сезонної роздрібної торгівлі баштанними культурами у літньо-осінній період 2017 року на території міста Суми»
1 Про повідомну реєстрацію колективних договорів підприємств, організацій та установ м. Суми, змін і доповнень до них
2 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 06.05.2010 № 252 «Про комісію по розгляду заяв громадян з питань призначення соціальної допомоги та прийняттю рішень про включення до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, інформації про адресу фактичного місця проживання пільговика» (зі змінами)
3

Про внесення на розгляд Сумської міської ради питання про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку м. Суми на 2017 рік, затвердженої рішенням Сумської міської ради від 21 грудня 2016 року № 1538-МР (зі змінами), за підсумками 1 півріччя 2017 року

4 Про внесення на розгляд Сумської міської ради питання щодо внесення змін до рішення Сумської міської ради від 21 грудня 2016 року № 1538–МР «Про Програму економічного і соціального розвитку м. Суми на 2017 рік» (зі змінами)
5 Про внесення пропозицій Сумській міській раді щодо внесення змін та доповнень до міського бюджету на 2017 рік