Print
Hits: 1459
1 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі ФОП Павлічка Валентина Володимировича за адресою: місто Суми, перехрестя вул. Троїцька – вул. Привокзальна
2 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі ФОП Павлічка Валентина Володимировича за адресою: місто Суми, вул. 1-ша Набережна р. Стрілка, біля будинку № 22
3 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі ФОП Соляника Андрія Вікторовича за адресою: місто Суми, вул. Героїв Крут, 72 (стоянка біля будинку)
4 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі ФОП Соляника Андрія Вікторовича за адресою: місто Суми, вул. Горького, напроти будинку № 41
5 Про вирішення питань опіки над повнолітніми особами
6

Про хід виконання рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 11.12.2018 № 721 «Про запровадження послуги з патронату над дитиною»

7 Про облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов
8 Про визнання громадян наймачами жилих приміщень
9 Про житлово-будівельні кооперативи
10 Про службові жилі приміщення
1 Про внесення на розгляд Сумської міської ради питання щодо внесення змін до рішення Сумської міської ради від 24 грудня 2019 року № 6249-МР «Про Програму економічного і соціального розвитку Сумської міської територіальної громади на 2020 рік та основні напрями розвитку на 2021 - 2022 роки» (зі змінами)
2

Про демонтаж зовнішньої реклами на території Сумської міської об’єднаної територіальної громади

3 Про передачу на баланс закінчених будівництвом об’єктів комунальної власності Сумської міської об’єднаної територіальної громади
4

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 10.12.2019 № 687 «Про затвердження списку захисників України, що приймають участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях та членів їх сімей, яким у 2020 році передбачені пільги на оплату житлово-комунальних послуг за рахунок коштів бюджету Сумської міської територіальної громади» (зі змінами)

5 Про роботу Управління освіти і науки Сумської міської ради щодо здійснення делегованих повноважень відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»
6 Про план діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів виконавчих органів Сумської міської ради на 2021 рік
7 Про видачу направлення на безоплатне зберігання транспортного засобу на автостоянці
1 Про затвердження містобудівної документації «Детальний план території на земельній ділянці по вулиці Кринична, 8 у м. Суми» 
2 Про визначення електронної петиції як такої, що не підтримана
3 Про хід виконання рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 05.07.2016 № 362 «Про створення комісії по розгляду заяв громадян з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам» (зі змінами)
4 Про реєстрацію народження дитини, яку батьки (матір або батько), інші родичі або законний представник відмовилися забрати з пологового будинку, іншого закладу охорони здоров’я
3 Про визначення місця проживання дітей
4 Про надання статусу дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування, встановлення опіки, піклування та призначення опікунів, піклувальників над дітьми, влаштування дітей на повне державне забезпечення
5 Про надання повної цивільної дієздатності неповнолітній
6 Про надання дозволу на укладення майнових угод за участю малолітніх та неповнолітніх, що проживають у місті Суми
7 Про влаштування дітей до державних закладів
8 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів
9 Про продовження строку перебування малолітньої дитини ОСОБА 1 у сім’ї патронатного вихователя ОСОБА 2
10 Про виведення неповнолітньої ОСОБА 1 із прийомної сім’ї ОСОБА 2
11 Про продовження строку перебування малолітньої дитини ОСОБА 1 у сім’ї патронатного вихователя ОСОБА 2
12 Про хід виконання рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 11.12.2018 № 721 «Про запровадження послуги з патронату над дитиною»
1 Про розміщення об’єкту сезонної торгівлі ФОП Волошина Сергія Анатолійовича, за адресою: місто Суми, площа Театральна (напроти Краєзнавчого музею
2 Про розміщення об’єкту сезонної торгівлі ФОП Матченка Назара Миколайовича, за адресою: місто Суми, перехрестя вул. О.Олеся з вул. Петропавлівською
3 Про розміщення об’єкту сезонної торгівлі ФОП Матченка Назара Миколайовича, за адресою: місто Суми, просп. М.Лушпи (біля будинку №7)
4 Про розміщення об’єкту сезонної торгівлі ФОП Матченка Назара Миколайовича, за адресою: місто Суми, перехрестя вул. СКД та вул. Зеленко
5 Про розміщення об’єкту сезонної торгівлі ФОП Матченка Назара Миколайовича, за адресою: місто Суми, вул. Білопільський Шлях (напроти будинку № 27)
6 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі ФОП Михайлова Владислава Тимофійовича, за адресою: місто Суми, Покровська площа, напроти буд. № 1
7 Про розміщення об’єкту сезонної торгівлі ФОП Топиліна Михайла Вадимовича, за адресою: місто Суми, вул. Кузнечна (сквер Щастя)
8 Про розміщення об’єкту сезонної торгівлі ФОП Топиліна Михайла Вадимовича, за адресою: місто Суми, площа Театральна
9 Про розміщення об’єкту сезонної торгівлі ФОП Топиліна Михайла Вадимовича, за адресою: місто Суми, площа Покровська
10 Про розміщення об’єкту сезонної торгівлі ФОП Мотузного Андрія Миколайовича, за адресою: місто Суми, просп. М. Лушпи, поблизу ТЦ «Берізка»
11 Про розміщення об’єкту сезонної торгівлі ФОП Остапенко Анжели Олегівни, за адресою: місто Суми, вул. Лесі Українки (напроти школи № 7)
12 Про розміщення об’єкту сезонної торгівлі ФОП Остапенко Анжели Олегівни, за адресою: місто Суми, вул. Паркова (зупинка громадського транспорту «5-та поліклініка»)
13 Про розміщення об’єкту сезонної торгівлі ФОП Остапенко Анжели Олегівни, за адресою: місто Суми, вул. Серпнева (біля будинку № 9)
14 Про розміщення об’єкту сезонної торгівлі ФОП Остапенка Артема Олександровича, за адресою: місто Суми, вул. Герасима Кондратьєва (біля будинку № 144/2)
15 Про розміщення об’єкту сезонної торгівлі ФОП Остапенка Артема Олександровича, за адресою: місто Суми, вул. Праці (біля будинку № 26)
16 Про розміщення об’єкту сезонної торгівлі ФОП Рубана Артема Олеговича, за адресою: місто Суми, вул. Новомістенська (біля будинку № 28)
17 Про розміщення об’єкту сезонної торгівлі ФОП Рубана Артема Олеговича, за адресою: місто Суми, вул. Пушкіна (біля будинку № 53А)
18 Про розміщення об’єкту сезонної торгівлі ФОП Соляника Андрія Вікторовича, за адресою: місто Суми, просп. М. Лушпи (напроти будинку ЛП2/№12)