007.jpg
1 Про ціну на послуги з прийняття, складування та зберігання рослинних відходів, що надаються Комунальним підприємством «Паркінг» Сумської міської ради на майданчику, розташованому за адресою: вул. Миколи Лукаша, 75 у м. Суми
2 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 30.12.2020 № 614 «Про затвердження на 2021 рік лімітів споживання енергоносіїв по Управлінню «Служба у справах дітей» Сумської міської ради» 
3 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 30.12.2020 року № 620 «Про затвердження на 2021 рік лімітів споживання енергоносіїв по управлінню капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради» 
4 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 30.12.2020 № 606 «Про затвердження на 2021 рік лімітів споживання енергоносіїв по управлінню архітектури та містобудування Сумської міської ради» 
5 Про відмову у переведенні садового будинку в жилий у громадській організації «Садівниче товариство «Баранівка-1», будинок 160, м. Суми
1 Про тарифи на послуги з поводження з побутовими відходами, що утворюються на території міста Суми, Товариству з обмеженою відповідальністю «СЕРВІСРЕСУРС»
2 Про тарифи на послуги з поводження з побутовими відходами, що утворюються на території міста Суми, Товариству з обмеженою відповідальністю «А-МУССОН»
3 Про внесення змін до рішення Виконавчого комітету Сумської міської ради від 06.11.2021 № 636 «Про встановлення Товариству з обмеженою відповідальністю «Котельня північного промислового вузла» тарифів на теплову енергію, її виробництво та постачання, тарифів на послуги з постачання теплової енергії»
4 Про внесення змін до рішення Виконавчого комітету Сумської міської ради від 12.10.2021 № 623 «Про встановлення Товариству з обмеженою відповідальністю «Сумитеплоенерго» тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, тарифів на послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води» (зі змінами)
5 Про внесення змін до рішення Виконавчого комітету Сумської міської ради від 24.09.2021 № 584 «Про встановлення Комунальному підприємству «Міськводоканал» Сумської міської ради тарифу на теплову енергію, її виробництво, транспортування і постачання, тарифів на послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води» (зі змінами)
6 Про внесення змін до рішення Виконавчого комітету Сумської міської ради від 24.09.2021 № 582 «Про встановлення Товариству з обмеженою відповідальністю «Сумська паляниця» тарифу на теплову енергію, тарифів на послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води»
7 Про внесення змін до рішення Виконавчого комітету Сумської міської ради від 21.08.2012 № 439 «Про тарифи на теплову енергію Сумського національного аграрного університету» (зі змінами)
8 Про внесення змін до рішення Виконавчого комітету від 23.07.2019 № 398 «Про тарифи на послугу з поводження з побутовими відходами, що утворюються на території міста Суми, товариству з обмеженою відповідальністю «СЕРВІСРЕСУРС»»
9 Про внесення змін до рішення Виконавчого комітету від 23.07.2019 № 397 «Про тарифи на послугу з поводження з побутовими відходами, що утворюються на території міста Суми, товариству з обмеженою відповідальністю «А-МУССОН»»
10 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради № 621 від 30.12.2020 року «Про затвердження лімітів споживання енергоносіїв в бюджетних установах по головному розпоряднику бюджетних коштів «Виконавчий комітет Сумської міської ради» на 2021 рік (зі змінами)» 
11 Про внесення змін до рішення Виконавчого комітету від 19.11.2021 № 727 «Про тарифи на теплову енергію, на послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води для потреб населення на опалювальний період 2021/2022 років»
12 Про відзначення Петуха О.В.
13 Про затвердження місць для складування снігу, що вивозиться з території міста Суми 
1 Про внесення пропозицій Сумській міській раді щодо внесення змін до бюджету Сумської міської територіальної громади на 2021 рік 
2 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 30.12.2020 № 613 «Про затвердження на 2021 рік лімітів споживання енергоносіїв по управлінню державного архітектурно-будівельного контролю Сумської міської ради» 
3 Про розміщення зовнішньої реклами на території Сумської міської територіальної громадиреклами на території Сумської міської територіальної громади 
4 Про розміщення соціальної реклами на території Сумської міської територіальної громади 
5 Про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування у межах території Сумської міської територіальної громади
1 Про влаштування у сім’ю патронатного вихователя ОСОБА 1 малолітньої дитини ОСОБА 2
2 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів
3 Про надання статусу дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування, припинення піклування над дитиною, призначення опікуна над майном дитини, влаштування дітей на повне державне забезпечення, визнання деяких підпунктів рішення виконавчого комітету Сумської міської ради такими, що втратили чинність
4 Про визначення порядку участі у вихованні малолітніх ОСОБА 1 та ОСОБА 2
5 Про визначення місця проживання малолітніх ОСОБА 1 та ОСОБА 2
6 Про визначення місця проживання малолітніх ОСОБА 1. та ОСОБА 2
7 Про надання дозволу на укладення майнових угод за участю малолітніх та неповнолітніх, що проживають на території Сумської міської територіальної громади
8 Про визначення місця проживання дитини ОСОБА 1
9 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 13.07.2021 № 375 «Про план роботи виконавчого комітету міської ради на ІІ півріччя 2021 року»
10 Про надання повної цивільної дієздатності неповнолітній
11 Про визначення місця проживання малолітньої ОСОБА 1ОСОБА 1
12 Про звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Міністерства юстиції України, Міністерства соціальної політики України, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини стосовно врегулювання питання щодо захисту майнових прав дітей позбавлених батьківського піклування
13 Про внесення на розгляд Сумської міської ради питання щодо внесення змін до рішення Сумської міської ради від 24 грудня 2020 року № 63-МР «Про Програму економічного і соціального розвитку Сумської міської територіальної громади на 2021 рік та основні напрями розвитку на 2022 - 2023 роки» (зі змінами)
14 Про визначення місця проживання малолітнього ОСОБА 1
1 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж хвойних дерев) ФОП Джамалова Фаіг Самед-огли за адресою: місто Суми, вул. Сумсько-Київських Дивізій (біля ринку)
2 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж хвойних дерев) ФОП Джамалова Фаіг Самед-огли за адресою: місто Суми, вул. Інтернаціоналістів, 21 (біля ринку Зарічного Споживчого Товариства)
3 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж хвойних дерев) ФОП Собаєва Петра Олександровича за адресою: місто Суми, вул. Сумсько-Київських дивізій, 20 (біля магазину «АТБ-маркет»)
4 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж хвойних дерев) ФОП Гусєйнова Раміга Салєх-огли за адресою: місто Суми, вул. Горького, біля буд. № 41
5 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж хвойних дерев) ФОП Гусєйнова Раміга Салєх-огли за адресою: місто Суми, вул. Набережна р. Стрілка (від вул. Лугової до мосту по вул. Горького)
6 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж хвойних дерев) ФОП Гусєйнова Раміга Салєх-огли за адресою: місто Суми, просп. Шевченка, біля буд. № 3
7 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж хвойних дерев) ФОП Гусєйнова Раміга Салєх-огли за адресою: місто Суми, вул. Прокоф’єва, біля буд. № 26
8 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж хвойних дерев) ФОП Гусєйнова Раміга Салєх-огли за адресою: місто Суми, вул. Харківська, біля буд. № 12
9 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж хвойних дерев) ФОП Котенка Віктора Івановича за адресою: місто Суми, вул. Набережна р. Стрілка (від вул. Лугової до мосту по вул. Горького)
10 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж хвойних дерев) ФОП Котенка Віктора Івановича за адресою: місто Суми, перехрестя вул. Набережна р. Стрілка та пров. 9 Травня (біля магазину «Сам»)
11 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж хвойних дерев) ФОП Котенка Віктора Івановича за адресою: місто Суми, вул. Харківська, 38 (напроти магазину «Орхідея»)
12 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж хвойних дерев) ФОП Собаєва Петра Олександровича за адресою: місто Суми, вул. Романа Атаманюка, біля буд. № 21
13 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж хвойних дерев) ФОП Собаєва Петра Олександровича за адресою: місто Суми, вул. Харківська, 5/1 (біля виставкового центру)
14 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж хвойних дерев) ФОП Собаєва Петра Олександровича за адресою: місто Суми, просп. Курський, біля буд. № 105
15 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж хвойних дерев) ФОП Собаєва Петра Олександровича за адресою: місто Суми, просп. Михайла Лушпи, біля буд. № 13
16 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж хвойних дерев) ФОП Собаєва Петра Олександровича за адресою: місто Суми, просп. Михайла Лушпи, біля буд. № 49
17 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж хвойних дерев) ФОП Собаєва Петра Олександровича за адресою: місто Суми, вул. Металургів, 13 (біля зупинки громадського транспорту)
18 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж хвойних дерев) ФОП Собаєва Петра Олександровича за адресою: місто Суми, вул. Прокоф’єва, 14 (біля ТЦ «Європорт»)
19 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 07.04.2009 № 213 «Про затвердження коефіцієнтів співвідношення кількості безплатних і платних пасажирів» (зі змінами)
20 Про хід виконання рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 19.03.2021 № 118 «Про створення комісії щодо розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли та осіб з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, деяких категорій осіб, які брали участь в Революції Гідності, про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення»
21 Про розміщення соціальної реклами на території Сумської міської територіальної громади 
1 Про редакційне уточнення назви об’єктів (заходів), зазначених у додатку 1 до розпорядження Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2021 р. № 1337-р «Деякі питання розподілу у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій» та розподіл обсягу міжбюджетних трансфертів з державного бюджету та обласного бюджету Сумської області на 2021 рік 
2 Про внесення змін до рішень Виконавчого комітету Сумської міської ради від 24.05.2021 № 331 «Про редакційне уточнення назви об’єктів (заходів), зазначених у додатку 1 до розпорядження Кабінету Міністрів України від 19 травня 2021 р. № 468-р «Деякі питання розподілу у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій» та розподіл обсягу міжбюджетного трансферту з державного бюджету на 2021 рік» та від 26.07.2021 № 379 «Про редакційне уточнення назви об’єктів (заходів), зазначених у додатку 1 до розпорядження Кабінету Міністрів України від 21 липня 2021 р. № 822-р «Деякі питання розподілу у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій» та розподіл обсягу міжбюджетного трансферту з державного бюджету на 2021 рік»
1

Про внесення пропозицій Сумській міській раді щодо розгляду питання про затвердження програми Сумської міської територіальної громади «Соціальна підтримка захисників України та членів їх сімей» на 2022-2024 роки» 

2 Про внесення пропозицій Сумській міській раді щодо розгляду питання про затвердження програми Сумської міської територіальної громади «Милосердя» на 2022-2024 роки» 
3 Про утворення адміністративної комісії при виконавчому комітеті Сумської міської ради
4 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж хвойних дерев) ФОП Гусєйнова Раміга Салєх-огли за адресою: місто Суми, вул. Інтернаціоналістів, біля будинку №12
5 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж хвойних дерев) ФОП Гусєйнова Раміга Салєх-огли за адресою: місто Суми, перехрестя вул. Інтернаціоналістів та просп. М. Лушпи (з боку ринку)
1 Про затвердження висновку Управління «Служба у справах дітей» Сумської міської ради про підтвердження місця проживання дитини, ОСОБА 1, для її тимчасового виїзду за межі України
2 Про присвоєння прізвищ дітям
3 Про надання статусу дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування, визнання дітей такими, що втратили статус дитини, позбавленої батьківського піклування, встановлення опіки та піклування над дітьми, влаштування дитини на повне державне забезпечення, внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради, визнання деяких підпунктів рішень виконавчого комітету Сумської міської ради такими, що втратили чинність
4 Про виведення малолітньої дитини ОСОБА 1 із сім’ї патронатного вихователя ОСОБА 2
5 Про влаштування у сім’ю патронатного вихователя ОСОБА 1 малолітніх дітей ОСОБА 2 та ОСОБА 3
6 Про виведення малолітніх дітей ОСОБА 1 та ОСОБА 2 із сім’ї патронатного вихователя ОСОБА 3
7 Про визначення місця проживання дитини ОСОБА 1
8 Про визначення місця проживання дитини ОСОБА 1
9 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів
10 Про надання дозволу на укладення майнових угод за участю малолітніх та неповнолітніх, що проживають на території Сумської міської територіальної громади
1 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж хвойних дерев) ФОП Давиденка Євгена Олександровича за адресою: місто Суми, вул. 1-ша Набережна р. Стрілка, 2
2 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж хвойних дерев) ФОП Давиденка Євгена Олександровича за адресою: місто Суми, вул. Петропавлівська, напроти буд. № 70
3 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж хвойних дерев) ФОП Давиденка Євгена Олександровича за адресою: місто Суми, вул. Степана Бандери, напроти буд. № 5
4 Про коригування Комунальному підприємству «Міськводоканал» Сумської міської ради тарифу на теплову енергію, її виробництво, транспортування і постачання, тарифів на послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води
5  Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі ФОП Аббас Саміх Лазім за адресою: місто Суми, вул. Харківська, 3 (біля фонтану)
6 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж кави) Приватної дитячо-юнацької школи «Олімпійська мрія» за адресою: місто Суми, вул. 1-ша Набережна р. Стрілка (біля магазину «Аліка»)
1 Про розміщення зовнішньої реклами на території Сумської міської територіальної громади 
2 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 19.02.2021 № 74 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 11.02.2020 № 68 «Про затвердження списку дітей загиблих (померлих) захисників України для надання щомісячної грошової допомоги»
3 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 19.03.2021 № 120 «Про створення консультативної ради з питань соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи»
4 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 30.12.2020№ 608 «Про затвердження на 2021 рік лімітів споживання енергоносіїв по управлінню «Інспекція з благоустрою міста Суми» Сумської міської ради»
1 Про план діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів виконавчих органів Сумської міської ради на 2022 рік
2 Про вирішення питань опіки над повнолітніми особами
3 Про початок та закінчення опалювального сезону 2021-2022 років в місті Суми
4 Про розподіл обсягів міжбюджетних трансфертів з місцевого бюджету за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету та обласного бюджету Сумської області бюджету Сумської міської територіальної громади на 2021 рік
5 Про встановлення Товариству з обмеженою відповідальністю «Сумитеплоенерго» тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, тарифів на послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води 
6 Про встановлення Товариству з обмеженою відповідальністю «Сумитеплоенерго» тарифів на теплову енергію, її виробництво та постачання, тарифів на послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води для дахової котельні по вул. Герасима Кондратьєва, 25/1  
7 Про визначення порядку участі у вихованні малолітньої дитини ОСОБА 1
8 Про визначення місця проживання малолітньої дитини ОСОБА 1
9 Про продовження строку перебування малолітньої дитини ОСОБА 1 у сім’ї патронатного вихователя ОСОБА 2
10 Про створення міждисциплінарної команди
11 Про хід виконання рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 11.12.2018 № 721 «Про запровадження послуги з патронату над дитиною» 
1 Про розміщення об’єктів з надання послуг у сфері розваг (атракціони-електросамокати) ФОП Малюк Оксани Володимирівни за адресою: місто Суми, парк ім. І.М. Кожедуба (біля центрального входу)
2 Про розміщення об’єктів з надання послуг у сфері розваг (атракціони-електросамокати) ФОП Малюк Оксани Володимирівни за адресою: місто Суми, площа Театральна, 1 (біля національного академічного театру ім. М.С. Щепкіна)
3 Про внесення змін до рішення Виконавчого комітету Сумської міської ради від 24.05.2021 № 331 «Про редакційне уточнення назви об’єктів (заходів), зазначених у додатку 1 до розпорядження Кабінету Міністрів України від 19 травня 2021 р. № 468-р «Деякі питання розподілу у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій»
4 Про внесення пропозицій Сумській міській раді щодо внесення змін до бюджету Сумської міської територіальної громади на 2021 рік
5 Про витрачання коштів резервного фонду бюджету Сумської міської територіальної громади за жовтень 2021 року
6 Про внесення на розгляд Сумської міської ради питання щодо внесення змін до рішення Сумської міської ради від 24 грудня 2020 року № 63-МР «Про Програму економічного і соціального розвитку Сумської міської територіальної громади на 2021 рік та основні напрями розвитку на 2022 - 2023 роки» (зі змінами)
1 Про встановлення граничних тарифів на транспортні послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що працюють у звичайному режимі
2 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж кави) ТОВ «ОНЛІ МОБІЛ» за адресою: місто Суми, Театральна площа (напроти Сумського обласного краєзнавчого музею)
3 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж кави) ФОП Волошина Сергія Анатолійовича за адресою: місто Суми, Театральна площа (напроти Сумського обласного краєзнавчого музею)
4 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж кави) ФОП Звади Євгена Петровича за адресою: місто Суми, вул. Роменська, напроти буд. №96/1
5 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж кави) ФОП Звади Євгена Петровича за адресою: місто Суми, вул. Степана Бандери, 40
6 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж кави) ФОП Кащенка Дениса Володимировича за адресою: місто Суми, вул. Харківська, 5
7 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж кави) ФОП Кононенка Ігора Анатолійовича за адресою: місто Суми, просп. Курський, біля буд. №18
8 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж кави) ФОП Могиліна Станіслава Михайловича за адресою: місто Суми, Театральна площа, 1 (поруч з Національним театром ім. М.С. Щепкіна)
9 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж кави) ФОП Могиліна Станіслава Михайловича за адресою: місто Суми, вул. Харківська, 2/2 (напроти ТЦ «Мануфактура»)
10  Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж кави) ФОП Могиліна Станіслава Михайловича за адресою: місто Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 4 (напроти будинку)
11 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж кави) ФОП Могиліна Станіслава Михайловича за адресою: місто Суми, Покровська площа, 1 (біля Сумського обласного художнього музею імені Ніканора Онацького)
12 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж кави) ФОП Павлічка Валентина Володимировича за адресою: місто Суми, вул. 1-ша Набережна р. Стрілка, біля буд. №22
13 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж кави) ФОП Павлічка Валентина Володимировича за адресою: місто Суми, вул. Ковпака (біля Сумської обласної дитячої клінічної лікарні)
14 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж кави) ФОП Пащенка Юрія Олександровича за адресою: місто Суми, Покровська площа, 11
15 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкта сезонної торгівлі (елемент об’єкта сезонної торгівлі – столи) ФОП Ступаченка Бориса Андрійовича за адресою: місто Суми, проспект Михайла Лушпи, 45/1 (біля магазину «Сирний сомельє»)
16 Про розміщення/відмову в розміщенні елементів сезонної торгівлі (майданчик для аматорських занять фізичною культурою в зоні масового відпочинку населення - футбольне поле) ФОП Ткаченко Вікторії Вікторівни за адресою: місто Суми, район вул. Остапа Вишні – вул. Івана Франка
17 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда огли за адресою: місто Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 134
18 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда огли за адресою: місто Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 181
19 Про надання пропозицій Сумській міській раді про затвердження «Програми з реалізації Конвенції ООН про права дитини Сумської міської територіальної громади на 2022-2024 роки» 
20 Про встановлення режиму роботи в нічний час для об’єкту ресторанного господарства (ресторан «ЯПІ») ТОВ «Голстрім»
21 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкта сезонної торгівлі (елемент об’єкта сезонної торгівлі – столи) ФОП Ступаченко Марії Дмитрівни за адресою: місто Суми, вул. Петропавлівська, біля буд. №72
1 Про витрачання коштів резервного фонду бюджету Сумської міської територіальної громади за серпень 2021 року
2 Про роботу відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Сумської міської ради щодо здійснення делегованих повноважень відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»
3 Про розгляд скарги громадянина Іванова О.Б. від 30.08.2021 на постанову адміністративної комісії при виконавчому комітеті Сумської міської ради від 09.08.2021 № 808
4 Про внесення змін до рішення Виконавчого комітету Сумської міської ради від 11.02.2020 № 89 «Про створення постійно діючої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води»
5 Про хід виконання рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 20.04.2021 № 194 «Про підготовку міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2021–2022 років» 
6 Про внесення пропозиції Сумській міській раді щодо розгляду питання «Про програму сприяння розвитку громадянського суспільства на території Сумської міської територіальної громади на 2022-2024 роки» 
1 Про вирішення питань опіки над повнолітніми особами
2 Про пропозиції Сумській міській раді щодо розгляду питання «Про комплексну програму «Правопорядок» на період 2022 - 2024 роки»
3 Про внесення на розгляд Сумської міської ради питання «Про цільову Програму з військово-патріотичного виховання молоді, сприяння організації призову громадян на строкову військову службу до Збройних Сил України та військовим формуванням, розташованим на території Сумської міської територіальної громади, у проведенні заходів з оборони та мобілізації на 2022 рік»
4 Про визначення порядку участі у вихованні малолітньої дитини ОСОБА 1
5 Про затвердження висновку Управління «Служба у справах дітей» Сумської міської ради про підтвердження місця проживання дитини, ОСОБА 1, для його тимчасового виїзду за межі України
6 Про надання повної цивільної дієздатності неповнолітній
7 Про визначення місця проживання малолітнього ОСОБА 1
1 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж кави) ФОП Беньямін Римми Авоввни за адресою: місто Суми, просп. М.Лушпи, біля будинку №13
2 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж кави) ФОП Караванця Миколи Миколайовича за адресою: місто Суми, вул. 1-ша Набережна р. Стрілка, напроти будинку №2
3 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж кави) ФОП Коростель Лариси Степанівни за адресою: місто Суми, перехрестя вул. Герасима Кондратьєва з провул. Академічний
4 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж кави) ФОП Михайлова Владислава Тимофійовича за адресою: місто Суми, Театральна площа (напроти Сумського обласного художнього музею імені Ніканора Онацького)
5 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж кави) ФОП Могиліна Станіслава Михайловича за адресою: місто Суми, Театральна площа, 1 (біля Національного театру ім. М.С. Щепкіна)
6 Про визначення місця проживання дитини ОСОБА 1
7 Про надання дозволу на укладення майнових угод за участю малолітніх та неповнолітніх, що проживають на території Сумської міської територіальної громади
8 Про визначення порядку участі у вихованні малолітньої дитини ОСОБА 1
9 Про визначення порядку участі у вихованні малолітньої дитини ОСОБА 1
10 Про негайне відібрання малолітньої ОСОБА_1 від батьків
11 Про надання статусу дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування, визнання дитини такою, що втратила статус дитини, позбавленої батьківського піклування, встановлення опіки, піклування та призначення опікунів, піклувальників над дітьми, призначення опікунів над житлом дітей, визнання деяких підпунктів рішення виконавчого комітету Сумської міської ради такими, що втратили чинність
12 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів
13 Про визначення порядку участі у вихованні малолітньої дитини ОСОБА 2
1 Про внесення змін до рішення Виконавчого комітету Сумської міської ради від 17.03.2020 № 131 «Про затвердження нормативних актів щодо здійснення повноважень виконавчими органами Сумської міської ради та посадовими особами з питань притягнення до адміністративної відповідальності» (із змінами)
2 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 19.09.1991 № 269 «Про облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов»
3 Про надання звільненого жилого приміщення
4 Про облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов
5 Про надання згоди на прийняття облікових справ громадян від Битицької, Великочернеччинської та Стецьківської територіальних громад, які увійшли до складу Сумської міської територіальної громади
6 Про визнання громадян наймачами жилих приміщень
7 Про службові жилі приміщення
8 Про попередній розгляд проєкту програми Сумської міської територіальної громади «Соціальні служби готові прийти на допомогу» на 2022 – 2024 роки 
1 Про розміщення об’єктів з надання послуг у сфері розваг (атракціони - дитячі електромобілі) ФОП Скорика Олексія Владиславовича за адресою: місто Суми, Театральна площа, біля фонтану
2 Про розміщення об’єктів з надання послуг у сфері розваг (атракціони - дитячі електромобілі) ФОП Скорик Ірини Михайлівни за адресою: місто Суми, Театральна площа, №1
3 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж кави) ФОП Павлічка Валентина Володимировича за адресою: місто Суми, вул. Троїцька (біля супермаркету «Еко маркет»)
4 Про розміщення/відмову в розміщенні майданчику для аматорських занять фізичною культурою в зоні масового відпочинку населення (вейк парк) ФОП Гузенка Владислава Андрійовича за адресою: місто Суми, міський парк культури та відпочинку ім. І.М. Кожедуба, вул. Гагаріна (район студентського пляжу)
1 Про внесення пропозицій Сумській міській раді щодо внесення змін до бюджету Сумської міської територіальної громади на 2021 рік 
2 Про внесення пропозицій Сумській міській раді щодо звіту про виконання бюджету Сумської міської територіальної громади за І півріччя 2021 року 
3 Про внесення на розгляд Сумської міської ради питання щодо внесення змін до рішення Сумської міської ради від 24 грудня 2020 року № 63-МР «Про Програму економічного і соціального розвитку Сумської міської територіальної громади на 2021 рік та основні напрями розвитку на 2022 - 2023 роки» (зі змінами)
4 Про внесення на розгляд Сумської міської ради питання «Про хід виконання рішення Сумської міської ради від 24 грудня 2020 року № 63 - МР «Про Програму економічного і соціального розвитку Сумської міської територіальної громади на 2021 рік та основні напрями розвитку на 2022 - 2023 роки» (зі змінами), за підсумками І півріччя 2021 року» 
1 Про розміщення/відмовув розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда Огли за адресою: місто Суми, просп. Тараса Шевченка, 24
2 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда Огли за адресою: місто Суми, просп. Тараса Шевченка, 3
3 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда Огли за адресою: місто Суми, вул. Ярослава Мудрого, 40
4 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда Огли за адресою: місто Суми, вул. Сумсько-Київських дивізій (район ринку)
5 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда Огли за адресою: місто Суми, вул. Степана Бандери, 5
6 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда Огли за адресою: місто Суми, вул. Романа Атаманюка, 21
7 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда Огли за адресою: місто Суми, вул. Прокоф’єва, 31
8 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда Огли за адресою: місто Суми, вул. Інтернаціоналістів, 15
9 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда Огли за адресою: місто Суми, вул. Білопільський шлях, 38
10 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда Огли за адресою: місто Суми, вул. Героїв Крут, 36
11 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда Огли за адресою: місто Суми, вул. Петропавлівська, 74
12 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда Огли за адресою: місто Суми, вул. Горького, 56
13 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда Огли за адресою: місто Суми, вул. Привокзальна, 2
14 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда Огли за адресою: місто Суми, вул. Героїв Крут, 78
15 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда Огли за адресою: місто Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 112
16 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда Огли за адресою: місто Суми, вул. Прокоф’єва, 25А
17 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда Огли за адресою: місто Суми, вул. Металургів, 13
18 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда Огли за адресою: місто Суми, вул. Ковпака, 22
19 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда огли за адресою: місто Суми, вул. Ковпака, 35
20 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда огли за адресою: місто Суми, вул. Ярослава Мудрого, 57
21 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда огли за адресою: місто Суми, вул. Праці, 2
22 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда огли за адресою: місто Суми, вул. Степана Бандери, 40
23 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда огли за адресою: місто Суми, вул. Іллінська, 51 В
24 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда огли за адресою: місто Суми, вул. СКД, 14
25 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда огли за адресою: місто Суми, вул. Леваневського, 26
26 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда огли за адресою: місто Суми, просп. Михайла Лушпи, 44
27 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда огли за адресою: місто Суми, вул. Петропавлівська, 70
28 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда огли за адресою: місто Суми, вул. Харківська, 7
29 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда Огли за адресою: місто Суми, вул. Роменська (перехрестя з проїздом Гайовий)
30 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда огли за адресою: місто Суми, вул. Героїв Крут, 66А
31 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Байрамова Тельмана Магомеда огли за адресою: місто Суми, вул. Петропавлівська, 74
32 Про встановлення режиму роботи в нічний час залу гральних автоматів ТОВ «Імперія азарту», розташованого за адресою: м. Суми, майдан Незалежності, 15
33 Про встановлення режиму роботи в нічний час для об’єкту ресторанного господарства (бар) ТОВ «П.И.И.К.»
34 Про втрату чинності рішення Виконавчого комітету Сумської міської ради від 27.04.2021 №224 «Про розміщення об’єкту сезонної торгівлі (продаж кави) ФОП Пляхтура Романа Олеговича за адресою: місто Суми, вул. Іллінська, навпроти буд. №2 на парковці»
35 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Акопяна Едуарда Робіковича за адресою: місто Суми, просп. М.Лушпи (біля торгового будинку «Равена»)
Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елементу об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Кіяшко Наталії Костянтинівни, за адресою: місто Суми, вул. Романа Атаманюка, біля будинку № 21 
2 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Кіяшко Наталії Костянтинівни, за адресою: місто Суми, вул. Горького, біля будинку №41
3 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі ФОП Глущенка Богдана Алімовича, за адресою: місто Суми, вул. Харківська, біля будинку №12
4 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Кіяшко Наталії Костянтинівни, за адресою: місто Суми, вул. Ковпака, біля Сумського обласного клінічного госпіталю ветеранів війни
5 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Кіяшко Наталії Костянтинівни, за адресою: місто Суми, просп. Курський, біля будинку №105
6 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Кіяшко Наталії Костянтинівни, за адресою: місто Суми, просп. М. Лушпи, біля будинку №47
7 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Кіяшко Наталії Костянтинівни, за адресою: місто Суми, вул. Металургів, біля будинку №17
8 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єктів з надання послуг у сфері розваг (атракціони) ФОП Негрійова Олександра Володимировича за адресою: місто Суми, Сумський міський парк культури та відпочинку ім. І.М. Кожедуба
9 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкта з надання послуг у сфері розваг (атракціон) ФОП Сушкова Костянтина Олександровича за адресою: місто Суми, міський парк культури та відпочинку ім. І.М. Кожедуба (центральний вхід)
10 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Кіяшко Наталії Костянтинівни, за адресою: місто Суми, вул. Прокоф’єва, біля будинку №25
11 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Кіяшко Наталії Костянтинівни, за адресою: місто Суми, перехрестя вул. Привокзальної з вул. Троїцькою
12 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Кіяшко Наталії Костянтинівни, за адресою: місто Суми, просп. Т.Г.Шевченка, біля будинку №24
13 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкта з надання послуг у сфері розваг (атракціон) ФОП Сушкова Костянтина Олександровича за адресою: місто Суми, вул. Соборна (напроти скверу ім. Т.Г. Шевченка)
14 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкта з надання послуг у сфері розваг (атракціон) ФОП Гаріна Володимира Ігоровича за адресою: місто Суми, пл. Театральна
15 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкта з надання послуг у сфері розваг (атракціон) ФОП Сушкова Костянтина Олександровича за адресою: місто Суми, Театральна площа, напроти фонтану
16 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єктів з надання послуг у сфері розваг (атракціони) ФОП Негрійова Олександра Володимировича за адресою: місто Суми, сквер по вул. Марко Вовчок

Про демонтаж зовнішньої реклами на території Сумської міської територіальної громадина території Сумської міської територіальної громади

  • додаток

Вилучено правоохоронними органами за ухвалою суду.

2 Про анулювання дозволів на розміщення зовнішньої реклами на території Сумської міської територіальної громади 
1 Про затвердження звіту про виконання фінансового плану Комунального підприємства «Муніципальний спортивний клуб «Тенісна Академія» Сумської міської ради за 2020 рік 
2 Про розміщення зовнішньої реклами на території Сумської міської територіальної громади реклами на території Сумської міської територіальної громади  
3 Про внесення змін до рішення Виконавчого комітету Сумської міської ради від 17.03.2020 № 131 «Про затвердження нормативних актів щодо здійснення повноважень виконавчими органами Сумської міської ради та посадовими особами з питань притягнення до адміністративної відповідальності» (із змінами)
4 Про втрату чинності рішень Виконавчого комітету Сумської міської ради від 21.01.2014 № 25 «Про Положення про порядок проведення відкритого Сумського регіонального чемпіонату з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та макіяжу» (зі змінами), від 15.08.2017 № 425 «Про Положення про міський конкурс «Кращий сумський кондитер» (зі змінами)
5 Про здійснення управлінням «Інспекція з благоустрою міста Суми» Сумської міської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»
1 Про розгляд скарги громадянки Козлової Л.О. від 20.07.2021 на постанову адміністративної комісії при виконавчому комітеті Сумської міської ради від 05.07.2021 № 567
2 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж кави) ФОП Болдарєвої Юлії Борисівни за адресою: місто Суми, вул. Героїв Крут, біля будинку №72
3 Про втрату чинності рішення Виконавчого комітету Сумської міської ради від 19.02.2021 №106 «Про розміщення елементів об’єктів сезонної торгівлі у зонах масового відпочинку населення (парасольки, навіси, столи, лавки) ФОП Вороніна Василя Вікторовича за адресою: місто Суми, біля садового кооперативу «Динамівець»
4 Про розміщення/відмову в розміщенні елементів об’єктів сезонної торгівлі у зоні масового відпочинку населення (парасольки, навіси) ФОП Усика Ігора Івановича за адресою: місто Суми, район вул. Героїв Сумщини
5 Про розміщення/відмову в розміщенні елементів об’єктів сезонної торгівлі у зоні масового відпочинку населення (парасольки, навіси) ФОП Усика Ігора Івановича за адресою: місто Суми, район Сумського міського парку культури та відпочинку ім. І.М. Кожедуба
6 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток для продажу овочів, фруктів) ФОП Кіяшко Наталії Костянтинівни за адресою: місто Суми, вул. Харківська, 5/1 (біля Виставкового центру)
7 Про розміщення/відмову в розміщенні елементів об’єктів сезонної торгівлі у зоні масового відпочинку населення (парасольки, навіси) ФОП Усика Ігора Івановича за адресою: місто Суми, район пішохідного мосту з вул. Прокоф’єва до Сумського міського парку культури та відпочинку ім. І.М. Кожедуба
8 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 08.09.2020 № 454 «Про узгодження профілактичних та протиепідемічних заходів при здійсненні інспектування державними соціальними інспекторами домогосподарств Сумської міської територіальної громади» (зі змінами та доповненнями)
1 Про вирішення питань опіки над повнолітніми особами
2 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі ФОП Пащенка Юрія Олександровича за адресою: місто Суми, вул. Білопільський шлях, біля будинку №20
3 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елементів об’єкту сезонної торгівлі - лотка та навісу по продажу овочів, фруктів) ФОП Молокоєд Лариси Миколаївни за адресою: місто Суми, просп. М.Лушпи, біля будинку № 47
4 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж морозива, солодкої вати) ФОП Кучеренко Ірини Володимирівни за адресою: місто Суми, Театральна площа (напроти будинку №4)
5 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі ФОП Кащенка Дениса Володимировича за адресою: місто Суми, Театральна площа, напроти ресторану «FOODIE»
6 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі ФОП Кащенка Дениса Володимировича за адресою: місто Суми, вул. Іллінська, сквер «СКД»
7 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елементів об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Джамалова Фаіг Самед огли за адресою: місто Суми, просп. Михайла Лушпи, біля буд. № 13
8 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Джамалова Фаіг Самед огли за адресою: місто Суми, вул. СКД (біля ринку Зарічного Споживчого Товариства)
9 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елемент об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Джамалова Фаіг Самед огли за адресою: місто Суми, вул. Прокоф’єва, біля будинку № 26
10 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елементів об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Джамалова Фаіг Самед огли за адресою: місто Суми, вул. Миру, біля буд. № 30
11 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елементів об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Джамалова Фаіг Самед огли за адресою: місто Суми, вул. Інтернаціоналістів, навпроти буд. № 12
12 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елементів об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Аллахвердян Еліни Робіковни за адресою: місто Суми, просп. М.Лушпи, біля будинку № 44
13 Про затвердження містобудівної документації «Детальний план території на земельній ділянці по вулиці Кринична, 8 у м. Суми»
1 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елементів об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Шихалієва Мазахира Інгілаб огли за адресою: місто Суми, вул. В’ячеслава Чорновола, біля будинку № 78
2 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елементів об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Котенка Віктора Івановича за адресою: місто Суми, вул. Степана Бандери, №40
3 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елементів об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Котенка Віктора Івановича за адресою: місто Суми, вул. Роменська (район перехрестя з проїздом Гайовий)
4 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елементів об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Котенка Віктора Івановича за адресою: місто Суми, вул. Романа Атаманюка, біля будинку № 21
5 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елементів об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Котенка Віктора Івановича за адресою: місто Суми, вул. Героїв Крут, біля будинку №72
6 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елементів об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Котенка Віктора Івановича за адресою: місто Суми, вул. Героїв Крут, напроти будинку №74В
7 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж безалкогольних напоїв, квасу; морозива) ФОП Борщенко Ольги Вікторівни за адресою: місто Суми, вул. Леваневського, 2Ж
8 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі ФОП Аббас Саміх Лазім за адресою: місто Суми, вул. Харківська, 3 (біля фонтану)
1 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 30.12.2020 № 622 «Про затвердження лімітів споживання енергоносіїв по управлінню охорони здоров’я Сумської міської ради та підпорядкованих йому установах та закладах на 2021 рік» (зі змінами) 
2 Про виведення із сім’ї патронатного вихователя ОСОБА 1 малолітньої дитини ОСОБА 2
3 Про влаштування у сім’ю патронатного вихователя ОСОБА 1 малолітньої дитини ОСОБА 2
4 Про виведення з прийомної сім’ї повнолітнього ОСОБА 1 та припинення функціонування прийомної сім’ї ОСОБА 2 та ОСОБА 3
5 Про розгляд скарги громадянки Охріменко С.М. від 03.06.2021 на постанову адміністративної комісії при виконавчому комітеті Сумської міської ради від 01.03.2021 № 137
6 Про визначення місця проживання дитини ОСОБА 1
7 Про надання дозволу на укладення майнових угод за участю малолітніх та неповнолітніх, що проживають на території Сумської міської територіальної громади
8 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів
9 Про визначення способу участі у вихованні малолітньої дитини ОСОБА 1
10 Про визначення способу участі у вихованні малолітньої дитини ОСОБА 1
11 Про надання дозволу на укладення договору оренди майна дитини-сироти
1 Про визначення місця проживання малолітніх
2 Про зміну прізвища дитині
3 Про присвоєння прізвищ дітям
4 Про затвердження висновку Управління «Служба у справах дітей» Сумської міської ради про підтвердження місця проживання дитини, ОСОБА 1, для її тимчасового виїзду за межі України
5 Про затвердження висновку Управління «Служба у справах дітей» Сумської міської ради про підтвердження місця проживання дитини, ОСОБА 1, для його тимчасового виїзду за межі України
6 Про затвердження висновку Управління «Служба у справах дітей» Сумської міської ради про підтвердження місця проживання дитини, ОСОБА 1 для її тимчасового виїзду за межі України
7 Про затвердження висновку Управління «Служба у справах дітей» Сумської міської ради про підтвердження місця проживання дитини, ОСОБА 1, для її тимчасового виїзду за межі України
8 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елементів об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Гусєйнова Раміг Салєх-огли за адресою: місто Суми, вул. Реміснича, біля будинку №10
9 Про розміщення/відмову в розміщенні елементів об’єкта сезонної торгівлі у зоні масового відпочинку населення (парасольки, навіси) ФОП Масік Світлани Олексіївни за адресою: місто Суми, прибережна смуга р. Псел (напроти буд. №16 по вул. Прокоф’єва)
10 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елементів об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Гусєйнова Раміг Салєх-огли за адресою: місто Суми, вул. Реміснича, біля будинку №10
11 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі ФОП Михайлова Владислава Тимофійовича за адресою: місто Суми, Театральна площа (напроти будинку №8 по вул. Герасима Кондратьєва)
12 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елементів об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Гусєйнова Раміг Салєх-огли за адресою: місто Суми, вул. Прокоф’єва, біля будинку №25А
13 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (елементів об’єкту сезонної торгівлі - лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Гусєйнова Раміг Салєх-огли за адресою: місто Суми, вул. Баранівська, біля будинку № 68
1 Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Сумської міської територіальної громади на 2022-2024 роки та Плану заходів щодо складання проєкту бюджету Сумської міської територіальної громади на 2022 рік 
2 Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, встановлення опіки та призначення опікуна над дітьми
3 Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, встановлення опіки та призначення опікуна над дітьми
4 Про надання статусу дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування, встановлення опіки, піклування та призначення опікунів, піклувальників над дітьми, влаштування дітей на повне державне забезпечення
5 Про продовження цілодобового перебування дитини ОСОБА 1 в Комунальному закладі Сумської обласної ради «Глинська спеціальна школа»
6 Про негайне відібрання малолітньої ОСОБА 1. від матері
7 Про влаштування малолітньої ОСОБА 1 на цілодобове перебування до Комунального некомерційного підприємства Сумської обласної ради «Сумський обласний спеціалізований будинок дитини»
1 Про розміщення соціальної реклами на території Сумської міської територіальної громади
Про розміщення/відмову в розміщенні елементів сезонної торгівлі (столи, стільці, парасольки) ФОП Жукової Інни Олексіївни за адресою: місто Суми, вул. Харківська, 2/1 (біля ресторану «Vivo Olive»)
 3 Про розміщення/відмову в розміщенні елементів сезонної торгівлі (столи, стільці, навіси) ФОП Жукової Інни Олексіївни за адресою: місто Суми, вул. Харківська, 1 (біля ресторану «Puri Marili»)
 4 Про розміщення/відмову в розміщенні елементів сезонної торгівлі (столи, стільці, навіси) ФОП Жукової Інни Олексіївни за адресою: місто Суми, вул. Харківська, 1 (біля ресторану «Italiamo»)
 5 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж овочів, фруктів) ФОП Аллахвердян Еліни Робіківни за адресою: місто Суми, просп. М.Лушпи, біля буд. 44 (з боку двору)
Про розміщення/відмову в розміщенні елементів сезонної торгівлі (столи, стільці, навіс) ТОВ «Хорека-Прайм» керівник Жуков В.В. за адресою: місто Суми, просп. Шевченка, 25 (біля ресторану «The mix spirit of world»)
Про розміщення/відмову в розміщенні елементів сезонної торгівлі (столи, стільці, шатер) ТОВ «Віталонг» за адресою: місто Суми, вул. Харківська, 4 (біля кафе «Safari»)
 1

Про влаштування у сім’ю патронатного вихователя ОСОБА 1 малолітніх дітей ОСОБА 2 та ОСОБА 3

2 Про розміщення/відмову в розміщенні елементів сезонної торгівлі ФОП Ступаченко Марії Дмитрівни за адресою: місто Суми, вул. Петропавлівська, біля будинку №72
3 Про розміщення/відмову в розміщенні елементів сезонної торгівлі ФОП Сімаченка Дмитра Юрійовича за адресою: місто Суми, просп. Шевченка, біля будинку №4
4 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі ФОП Пащенка Юрія Олександровича за адресою: місто Суми, вул. Білопільський шлях, біля будинку №20
5 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єктів з надання послуг у сфері розваг (атракціони) ФОП Малюк Оксани Володимирівни за адресою: місто Суми, Театральна площа, біля будинку №1
6 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі ФОП Левченка Юрія Васильовича за адресою: місто Суми, вул. Покровська, напроти будинку №11
7 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі ФОП Левченка Юрія Васильовича за адресою: місто Суми, вул. Академічна, напроти будинку №13
8 Про розміщення/відмову в розміщенні елементів сезонної торгівлі (столи, стільці, навіс) ТОВ «Глобус-Хорека» директор Жуков В.В. за адресою: місто Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 4 (біля ресторану «FOODIE»)
9 Про розміщення/відмову в розміщенні елементів сезонної торгівлі (столи, стільці, навіси) ФОП Ткаченко Світлани Олексіївни за адресою: місто Суми, Покровська площа, 15 (біля ресторану «Шалена шкварка»)
10 Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, визнання дітей, такими, що втратили статус дитини, позбавленої батьківського піклування, встановлення опіки, піклування та призначення опікуна, піклувальника над дітьми, призначення опікуна над житлом дитини, влаштування дітей на повне державне забезпечення, визнання деяких підпунктів та пунктів рішень виконавчого комітету Сумської міської ради такими, що втратили чинність
11 Про передачу на баланс закінченого будівництвом об’єкту комунальної власності Сумської міської територіальної громади
1 Про затвердження висновку Управління «Служба у справах дітей» Сумської міської ради про підтвердження місця проживання дитини, ОСОБА 1, для її тимчасового виїзду за межі України
2 Про затвердження висновку Управління «Служба у справах дітей» Сумської міської ради про підтвердження місця проживання дитини, ОСОБА 1, для її тимчасового виїзду за межі України
3 Про затвердження висновку Управління «Служба у справах дітей» Сумської міської ради про підтвердження місця проживання дитини, ОСОБА 1, для її тимчасового виїзду за межі України
4 Про затвердження висновку Управління «Служба у справах дітей» Сумської міської ради про підтвердження місця проживання дитини, ОСОБА 1, для її тимчасового виїзду за межі України
5 Про зміну прізвища дитині
6 Про реєстрацію народження дитини, яку матір відмовилася забрати з пологового будинку
7 Про визначення способу участі у вихованні малолітньої дитини ОСОБА 1
8 Про визначення місця проживання дитини ОСОБА 1
9 Про надання дозволу на укладення майнових угод за участю малолітніх та неповнолітніх, що проживають на території Сумської міської територіальної громади
10 Про внесення на розгляд Сумської міської ради питання щодо внесення змін до рішення Сумської міської ради від 24 грудня 2020 року № 63-МР «Про Програму економічного і соціального розвитку Сумської міської територіальної громади на 2021 рік та основні напрями розвитку на 2022 - 2023 роки» (зі змінами)
11

Про внесення пропозицій Сумській міській раді щодо розгляду питання про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 19 грудня 2018 року № 4330-МР «Про Програму охорони навколишнього природного середовища Сумської міської територіальної громади на 2019-2021 роки» (зі змінами)

12 Про організацію оздоровлення, відпочинку та зайнятості дітей Сумської міської територіальної громади в літній період
1 Про розміщення/відмову в розміщенні елементів об’єкту сезонної торгівлі (лоток по продажу саджанців) Басараба Миколи Івановича за адресою: місто Суми, вул. СКД, 36/1 (біля магазину «Наш мінімаркет»)
2 Про розміщення/відмову в розміщенні елементів об’єкту сезонної торгівлі (лоток по продажу саджанців) Басараба Миколи Миколайовича за адресою: місто Суми, просп. Курський, 81 (біля ТЦ «Мост»)
3 Про розміщення/відмову в розміщенні елементів сезонної торгівлі (кавовий апарат) ФОП Попова Вячеслава Сергійовича за адресою: місто Суми, вул. Горького, 5А
4 Про розміщення/відмову в розміщенні майданчику для аматорських занять фізичною культурою в зоні масового відпочинку населення (тенісний корт) ФОП Ткаченко Вікторії Вікторівни за адресою: місто Суми, район вул. Остапа Вишні – вул. Івана Франка
5 Про розміщення/відмову в розміщенні майданчику для аматорських занять фізичною культурою в зоні масового відпочинку населення (футбольне поле) ФОП Ткаченко Вікторії Вікторівни за адресою: місто Суми, район вул. Остапа Вишні – вул. Івана Франка
6 Про розміщення/відмову в розміщенні елементів сезонної торгівлі (столи, стільці, парасольки) ФОП Шаповал Олени Сергіївни за адресою: місто Суми, вул. Воскресенська, 3/5 кв. 6
7 Про розміщення/відмову в розміщенні елементів сезонної торгівлі (навіс, столи, стільці) ТОВ «Рейкарц Хотел Менеджмент» за адресою: місто Суми, вулиця Воскресенська, 1
8 Про розгляд звіту про виконання фінансового плану Комунального підприємства «Сумське міське бюро технічної інвентаризації» Сумської міської ради за 2020 рік
9 Про розгляд електронної петиції гр. Петренка В.М. стосовно виплати заборгованості із заробітної плати колишнім працівникам АТ «Сумське машинобудівне науково-виробниче об’єднання»  
1 Про вирішення питань опіки над повнолітніми особами
2 Про створення міського комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної
інфраструктури
3 Про внесення пропозицій Сумській міській раді щодо розгляду питання про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 18 грудня 2019 року № 6108 - МР «Про Програму підвищення енергоефективності в бюджетній сфері Сумської міської територіальної громади на 2020-2022 роки» (зі змінами)
Про розгляд скарги громадянки Загоруйко С.Ю. від 01.04.2021 на постанову адміністративної комісії при виконавчому комітеті Сумської міської ради від 15.03.2021 № 129
5 Про втрату чинності деяких рішень Виконавчого комітету Сумської міської ради
6 Про внесення змін до рішення Виконавчого комітету Сумської міської ради від 21.06.2016р. № 333 «Про організацію перевезення пасажирів тролейбусами на постійних міських маршрутах у м. Суми КП СМР «Електроавтотранс» (зі змінами)
7 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 12.11.2019 № 653 «Про затвердження питомих норм споживання теплової енергії на потреби опалення та гарячої води для споживачів, будівлі яких не обладнані приладами обліку теплової енергії»
8 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 29.01.2021 № 32 «Про затвердження норм витрат теплової енергії на потреби надання послуг з постачання теплової енергії та гарячої води категоріям споживачів «Населення», «Інші» та «Бюджет», яким надає послуги АТ «СУМСЬКЕ НВО»
9 Про видачу та затвердження технічних умов на приєднання об’єктів до мереж централізованого водопостачання та / або централізованого водовідведення комунальної власності Сумської міської територіальної громади
10 Про затвердження Порядку утримання, ремонту, реконструкції, реставрації фасадів будинків та споруд розташованих в історичних ареалах Сумської міської територіальної громади
1 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 29.01.2021№ 55 «Про затвердження переліку культурно-масових заходів на2021 рік до цільової комплексної Програми розвитку культури Сумської міської територіальної громади на 2019-2021 роки»(зі змінами)
2 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 10.09.2019 № 501 «Про створення комісії з питань належного функціонування закладів освіти міста Суми»
3 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж кави) Приватної дитячо-юнацької школи «Олімпійська мрія» за адресою: місто Суми, Театральна площа, біля Національного театру драми і музичної комедії ім. М.С. Щепкіна
4 Про розміщення/відмову в розміщенні елементів сезонної торгівлі (столи, стільці, парасольки) ФОП Гаєвого Максима Анатолійовича за адресою: місто Суми, вул. Соборна, біля будинку №43
5 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж кави) ФОП Поляка Дениса Вікторовича за адресою: місто Суми, сквер «Покровський» (біля будинку «Пасаж»)
6 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж кави) ФОП Поляка Дениса Вікторовича за адресою: місто Суми, сквер «Покровський» (напроти будинку №38 по вул. Г.Кондратьєва)
7 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж кави) ФОП Поляка Дениса Вікторовича за адресою: місто Суми, сквер «Щастя» по вул. Набережна р. Стрілка
8 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж кави) ФОП Поляка Дениса Вікторовича за адресою: місто Суми, Театральна площа (напроти будинку №4 по вул. Г.Кондратьєва)
1 Про розгляд звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1» Сумської міської ради Сумської міської ради за 2020 рік 
2 Про розгляд звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» Сумської міської ради за 2020 рік 
3 Про розгляд звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центральна міська клінічна лікарня» Сумської міської ради за 2020 рік 
4 Про розгляд звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Клінічна стоматологічна поліклініка» Сумської міської ради за 2020 рік 
5 Про розгляд звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Клінічний пологовий будинок Пресвятої Діви Марії» Сумської міської ради за 2020 рік 
6 Про розгляд звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» Сумської міської ради за 2020 рік  
7 Про розгляд звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Клінічна лікарня № 5» Сумської міської ради за 2020 рік   
8 Про розгляд звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Клінічна лікарня № 4» Сумської міської ради за 2020 рік 
9 Про затвердження фінансового плану Комунального підприємства «Центр догляду за тваринами» Сумської міської ради на 2021 рік  
10 Про внесення змін до рішення Виконавчого комітету Сумської міської ради від 12.11.2019 № 597 «Про організаційні заходи щодо впровадження нової автоматизованої системи централізованого оповіщення населення на території Сумської міської об’єднаної територіальної громади» (зі змінами)
11 Про внесення пропозиції Сумській міській раді щодо розгляду питання «Про хід виконання Програми сприяння розвитку громадянського суспільства Сумської міської територіальної громади на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням Сумської міської ради від 28 листопада 2018 року № 4152-МР (зі змінами), за підсумками 2020 року» 
12 Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального підприємства КП СМР «МСК з хокею на траві «Сумчанка» за 2020 рік 
1 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 21.03.2006 №155 «Про утворення міської координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху» (зі змінами)
2 Про витрачання коштів резервного фонду бюджету Сумської міської територіальної громади за лютий 2021 року
3 Про внесення пропозицій Сумській міській раді щодо внесення змін до бюджету Сумської міської територіальної громади на 2021 рік 
4 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 15 січня 2019 року №20 «Про встановлення тарифів на послуги міського електричного транспорту та послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що надаються КП СМР «Електроавтотранс» (зі змінами)
5 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 29.01.2021 № 55 «Про затвердження переліку культурно-масових заходів на 2021 рік до цільової комплексної Програми розвитку культури Сумської міської територіальної громади на 2019-2021 роки»
6 Про внесення на розгляд Сумської міської ради питання «Про внесення змін до цільової комплексної Програми розвитку культури Сумської міської територіальної громади на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням Сумської міської ради від 19 грудня 2018 року № 4329-МР» (зі змінами)
7 Про внесення на розгляд Сумської міської ради питання «Про хід виконання цільової комплексної Програми розвитку культури Сумської міської територіальної громади на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням Сумської міської ради від 19 грудня 2018 року № 4329-МР (зі змінами), за підсумками 2020 року»
8 Про створення комісії щодо розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли та осіб з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, деяких категорій осіб, які брали участь в Революції Гідності, про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення
9 Про створення консультативної ради з питань соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи
10 Про затвердження фінансового плану комунального підприємства Сумської міської ради «Муніципального спортивного клубу з хокею на траві «Сумчанка» на 2021 рік 
11 Про розгляд скарги громадянки Трокай Н.Г. від 23.02.2021 на постанову адміністративної комісії при виконавчому комітеті Сумської міської ради від 15.02.2021 № 100
12 Про розгляд скарги громадянки Романенко Р.В. від 24.02.2021 на постанову адміністративної комісії при виконавчому комітеті Сумської міської ради від 21.12.2020 № 1661
13 Про внесення пропозицій Сумській міській раді щодо розгляду питання «Про хід виконання Програми підвищення енергоефективності в бюджетній сфері Сумської міської територіальної громади на 2020-2022 роки, затвердженої рішенням Сумської міської ради від 18 грудня 2019 року № 6108 - МР (зі змінами), за 2020 рік»  
1 Про внесення змін до рішення виконавчому комітеті Сумської міської ради від 09.10.2018 № 532 «Про спостережну комісію при виконавчому комітеті Сумської міської ради» (зі змінами)
2 Про вирішення питань опіки над повнолітніми особами
3 Про внесення пропозиції Сумській міській раді щодо розгляду питання «Про хід виконання програми «Відкритий інформаційний простір Сумської міської територіальної громади» на 2019-2021роки, затвердженої рішенням Сумської міської ради від 28 листопада 2018 року № 4154 – МР (зі змінами), за підсумками 2020 року» 
4 Про створення комісії з питань приймання у комунальну власність Сумської міської територіальної громади гуртожитку по вул. Герасима Кондратьєва, 136/1 в м. Суми від Міністерства внутрішніх справ України.
5 Про затвердження фінансового плану Комунального оптово-роздрібного підприємства «Дрібнооптовий» Сумської міської ради на 2021 рік 
6 Про визначення виробників та виконавців комунальних послуг з постачання теплової енергії, гарячої води, централізованого водопостачання та водовідведення
7 Про оголошення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства у сфері роботи з дітьми та молоддю, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з бюджету Сумської міської територіальної громади на 2022 рік
1 Про комісію по розгляду питань, пов’язаних з отриманням житлових субсидій та по прийняттю рішень про включення до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, інформації про адресу фактичного місця проживання пільговика
2 Про внесення змін до містобудівної документації «Детальний план території по проспекту Козацькому – вулиці Герасима Кондратьєва у м. Суми», затвердженої рішенням Виконавчого комітету Сумської міської ради від 14.08.2018 № 445 «Про затвердження містобудівної документації «Детальний план території по проспекту Козацькому – вулиці Герасима Кондратьєва у м. Суми» 
3 Про використання норм витрат теплової енергії на потреби надання послуг з постачання теплової енергії та гарячої води для споживачів АТ «СУМСЬКЕ НВО» та ТОВ «Сумитеплоенерго»
4 Про перерозподіл видатків бюджету Сумської міської територіальної громади на 2021 рік
5 Про затвердження Проєкту організації дорожнього руху на перехрещені вулиці Супруна та вулиці Рибалка в м. Суми
1 Про продовження строку перебування малолітньої дитини ОСОБА 1 у сім’ї патронатного вихователя ОСОБА 2
2 Про надання статусу дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування, встановлення піклування та призначення піклувальника над дитиною, влаштування дитини на повне державне забезпечення
3 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів
4 Про затвердження висновку Управління «Служба у справах дітей» Сумської міської ради про підтвердження місця проживання дитини, ОСОБА 1, для його тимчасового виїзду за межі України
5 Про затвердження висновку Управління «Служба у справах дітей» Сумської міської ради про підтвердження місця проживання дитини, ОСОБА 1, для її тимчасового виїзду за межі України
6 Про затвердження висновку Управління «Служба у справах дітей» Сумської міської ради про підтвердження місця проживання дитини, ОСОБА 1, для її тимчасового виїзду за межі України
7 Про визначення місця проживання малолітньої дитини ОСОБА 1
8 Про визначення способу участі у вихованні малолітньої дитини ОСОБА 1
9 Про присвоєння прізвища дитині
10 Про надання дозволу на укладення майнових угод за участю малолітніх та неповнолітніх, що проживають на території Сумської міської територіальної громад
1 Про затвердження фінансового плану Комунального підприємства «Міськсвітло» Сумської міської ради на 2021 рік  
2 Про затвердження фінансового плану Комунального підприємства «Зелене будівництво» Сумської міської ради на 2021 рік 
3 Про внесення змін до рішення Виконавчого комітету Сумської міської ради від 09.11.2020 № 541 «Про заходи під час карантину щодо запобігання розповсюдженню на території Сумської міської територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами)
4 Про затвердження фінансового плану Комунального підприємства «Муніципальний спортивний клуб «Тенісна Академія» Сумської міської ради на 2021 рік 
5 Про внесення змін до містобудівної документації «Детальний план території по проспекту Козацькому – вулиці Герасима Кондратьєва у м. Суми», затвердженої рішенням Виконавчого комітету Сумської міської ради від 14.08.2018 № 445 «Про затвердження містобудівної документації «Детальний план території по проспекту Козацькому – вулиці Герасима Кондратьєва у м. Суми»
6 Про втрату чинності рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 07.06.2011 № 334 «Про тарифи на послуги з утримання будинку (гуртожитку) і споруд та прибудинкової території Державного професійно-технічного навчального закладу «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну»
7 Про розміщення зовнішньої реклами на території Сумської міської територіальної громади 
1 Про підготовку міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років
2 Про визнання громадян наймачами жилих приміщень
3 Про облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов
4 Про службові жилі приміщення
5 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі ФОП Топиліна Михайла Вадимовича, за адресою: місто Суми, площа Театральна (біля Національного театру драми і музичної комедії ім. М.С. Щепкіна)
6 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі ФОП Топиліна Михайла Вадимовича, за адресою: місто Суми, Покровська площа, 7А
7 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі ФОП Топиліна Михайла Вадимовича, за адресою: місто Суми, Покровська площа, 15А
8 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі ФОП Пащенка Юрія Олександровича за адресою: місто Суми, Покровська площа, 11
9 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі ФОП Пащенка Юрія Олександровича за адресою: місто Суми, вул. Горького, біля буд. 23
10 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі ФОП Звади Євгена Петровича за адресою: місто Суми, вул. Роменська, 96/1
11 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж кави) ФОП Волошина Сергія Анатолійовича за адресою: місто Суми, Театральна площа (напроти Краєзнавчого музею)
12 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж кави) ФОП Болдарєвої Юлії Борисовни за адресою: місто Суми, вул. Інтернаціоналістів, 18
13 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі ФОП Беньямін Римми Авоввни за адресою: місто Суми, просп. Михайла Лушпи, біля будинку 13
14 Про розміщення/відмову в розміщенні елементів об’єкту сезонної торгівлі (лоток по продажу овочів, фруктів) ФОП Акопяна Едуарда Робіковича за адресою: місто Суми, просп. М.Лушпи, (біля торгового будинку «Равена»)
15 Про розміщення/відмову в розміщенні елементів об’єктів сезонної торгівлі у зоні масового відпочинку (навіс) ТОВ фірма «Руна-С» за адресою: місто Суми, вулиця Івана Сірка (біля озера Чеха)
16 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж кави) ТОВ «ОНЛІ МОБІЛ» (директор Копилов В.О.) за адресою: місто Суми, Театральна площа (біля Краєзнавчого музею)
17 Про розміщення/відмову в розміщенні об’єкту сезонної торгівлі (продаж кави) ФОП Пляхтура Романа Олеговича за адресою: місто Суми, вул. Іллінська, навпроти буд. № 2 на парковці
18 Про переведення садового будинку в жилий за адресою: вул. Європейська, 20, м. Суми
19 Про переведення садового будинку в жилий за адресою: вул. Оксамитова, 8, м. Суми
20 Про затвердження фінансового плану Комунального підприємства «Спеціалізований комбінат» на 2021 рікна 2021 рік