007.jpg

Управління стратегічного розвитку міста у рамках впровадження «Стратегії розвитку м. Суми – 2030» працює над системою моніторингу міських програм розвитку, як основного інструменту виконання Стратегії, їх показників та результатів виконання.

Розроблені аналітичні таблиці, що містять набори даних щодо обсягів та джерел фінансування, відхилення від запланованого фінансування, досягнення мети та результативних показників програми та проєктів, які оновлюються виконавчими органами міської ради. Як результат - дані візуалізуються на 27 інформаційних панелях (дашбордах) у режимі  онлайн 24/7, що містять основну  інформацію по кожній програмі та стануть аналітичною базою для моніторингу діючих та майбутніх програм. 

Інформаційні панелі дозволяють кожному мешканцю, небайдужому до життя своєї громади, у сучасному та зручному форматі оперативно отримувати важливу інформацію про стан виконання програм. 

Тут оприлюднено загальний дашборд, який містить загальну зведену інформацію по програмах розвитку за період 2019-2023 роки та кольорові блоки з посиланнями на інформаційну панель кожної окремої програми, де наведено більш детальну інформацію про фінансування, заходи та завдання програми, основні показники тощо.

Інформаційні панелі працюють у тестовому режимі. Пропозиції та зауваження можна надсилати на електронну пошту This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.