002.jpg

Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує молодь, представників громадських організацій, бізнесу, органів влади та активних громадян взяти участь у Днях кар’єри ЄС 2019.

Велика кількість пропозицій про роботу, стажування, безкоштовні тренінги а також зустрічі з представниками європейських та великих українських компаній - це лише деякі бонуси, які чекають на учасників під час Днів кар’єри ЄС, які відбудуться у 15 містах України.

Організатори зібрали все, що потрібно для швидкого професійного розвитку. Тож під час заходу можна буде:

  • Взяти участь у панельній дискусії «Найкращі професії майбутнього: чому варто інвестувати час зараз?»
  • Прослухати тренінги зі складання резюме, публічної презентації та інших soft skills
  • Поспілкуватися з працівниками та HR фахівцями провідних українських та європейських компаній
  • Записатися на стажування або пройти співбесіду у цих компаніях
  • Дізнатися про можливості навчання за кордоном

Участь безкоштовна.

У Сумах День карєри ЄС відбудеться 16 травня у Конгрес-центрі СумДУ (вул. Покровська, 9/1). Контактна особа - Юрій ПЕТРУШЕНКО (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Залишити заявку на участь, отримати Інформацію про перелік компаній-учасників та іншу додаткову інформацію можна отримати за посиланням: https://euroquiz.org.ua/career-days 

Подія у Фейсбук - за цим посиланням

«День кар’єри ЄС» проводиться в рамках проекту «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні», що є ініціативою Представництва Європейського Союзу та виконується Громадською організацією «Фундація «Відкрите суспільство». Додаткова інформація: http://euroquiz.org.ua