Print
Hits: 3233

Організатор конкурсу – Виконавчий комітет Сумської міської ради оголошує конкурс з визначення суб’єкта господарювання для впровадження єдиної інтегрованої інтелектуальної транспортної системи у складі автоматизованої системи обліку оплати проїзду та автоматизованої системи диспетчерського управління в міському пасажирському транспорті комунальної форми власності (тролейбусі, автобусі) на території Сумської міської територіальної громади.

Об’єкти конкурсу:

Об’єкт № 1: автоматизована система обліку оплати (далі – АСООП) проїзду в міському пасажирському транспорті комунальної форми власності (тролейбусі, автобусі) на території Сумської міської територіальної громади;

Об’єкт № 2: автоматизована системи диспетчерського управління (далі – АСДУ) в міському пасажирському транспорті комунальної форми власності (тролейбусі, автобусі) на території Сумської міської територіальної громади.

Переможець конкурсу визначається окремо по кожному із об’єктів конкурсу в рамках проведення одного конкурсу.

Документи для участі у конкурсі приймаються відділом транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Сумської міської ради до 17:00 22 червня 2021 року включно за адресою: 40030, м. Суми, майдан Незалежності, 2 (7-й поверх, кабінет 137).

Години роботи: понеділок-четвер - з 08:00 до 17:15, п’ятниця - з 08:00 до 16:00 (обідня перерва з 12:00 до 13:00), крім вихідних та святкових днів.

Телефон для довідок: 700-668, контактна особа – Чірка Інна Вікторівна.

Оголошення

Лист-згода на обробку персональних даних

Заява