002.jpg

Звіт про діяльність Молодіжної ради за першу половину 2023 року:

1. МЦ «Романтика» спільно з Молодіжною радою започаткували «Дебатну лігу». Під час заходу учасники удосконалюють себе в підбірці аргументів та вмінні переконувати. Учасники проходять тренінги та змагаються у майстерності дебатування. На зустрічах дебатної ліги обговорюються теми актуальності онлайн-освіти, пацифізму серед молоді, впливу соціальних мереж та інші.

2. 16 та 17 березня 2023 року на базі МЦ «Романтика» у співпраці з Відділом молодіжної політики Молодіжна рада провела тренінг із надання першої домедичної допомоги. За допомогою спеціалістів в галузі медицини екстреної служби, молодь мала змогу дізнатись:

  • основи надання домедичної допомоги;
  • надання домедичної допомоги при різноманітних травмах та нещасних випадках.
  • також учасники відпрацювали практичні навички надання першої допомоги.

3. 29 квітня 2023 року у МЦ «Романтика» за підтримки Відділу молодіжної політики представниками Молодіжної ради було проведено презентацію-тренінг для всіх бажаючих дізнатись про діяльність Молодіжної ради та як стати її майбутнім учасником. Крім того учасники брали участь у симуляційній гра «життяі громади».

4. 10 травня 2023 року спільно з Відділом молодіжної політики та практичним психоаналітиком, PhD – Ратєєвою Вікторією молодь ознайомилась з деякими прийомами психологічної саморегуляції, опанувала практику подолання стресу та удосконалила особисті якості, направлені на створення сприятливих умов для персональної продуктивної роботи в рамках тренінг зі психо-емоційного розвитку.

Звіти про роботу та фото за посиланням