007.jpg

Під час засідання постійної комісії депутатами Сумської міської ради було розглянуто 43 питання порядку денного.

На початку засідання постійної комісії депутати приділили увагу  розгляду питань надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО, інформації про хід виконання Комплексної програми охорони навколишнього природного середовища м. Суми на 2016-2018 роки за 2018 рік, інформації від управління архітектури та містобудування Сумської міської ради, яка здебільшого стосувалася розроблення містобудівної документації "Детальний план території між вулицями Новорічна - Генерала Чибісова - Романа Атаманюка у м. Суми, розроблення містобудівної документації "Детальний план території по вулиці Горького-провулку Зиновія Красовицького у м. Суми, надання земельним ділянкам статусу "вимушеної невідповідності" вимогам Плану зонування території м. Суми тощо.

Більшість питань порядку денного засідання постійної комісії стосувалися надання в оренду земельних ділянок фізичним особам-підприємцям, юридичним особам, поновлення договорів оренди земельних ділянок, зокрема:

- поновлення договорів оренди земельних ділянок, укладених з фізичними особами-підприємцями Тімченко І.В., Ардуханяном А.Г., Плохутою С.О., Мігаль А.С.;

- надання в оренду земельних ділянок фізичним особам-підприємцям Шайденко В.І., Коваленко О.М., Черненко І.П.;

- припинення дії договорів оренди земельних  ділянок, укладених з ТОВ "ЕКО-СУМИ", ТОВ "АРХБУДСТИЛЬ".

Крім цього, на засіданні постійної комісії депутати розглянули питання надання у власність земельних ділянок громадянам, які знаходяться у них в користуванні, питання відмови у наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам у зв'язку з невідповідністю місця розташування земельних ділянок вимогам законів, прийнятих відповідно до них нормативно-правових актів.

Всі питання порядку денного засідання постійної комісії депутатами розглянуті вчасно і в повному обсязі.