Print
Hits: 1378

Порядок денний засідання постійної комісії сформовано із 54 питань.

Засідання постійної комісії, як і зазвичай, розпочалося з розгляду питань надання дозволу  на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  учасникам АТО, надання земельних ділянок у власність учасникам АТО. Зокрема, одноголосно підтримано депутатами надання дозволу на розроблення проектів землеустрою учасникам АТО: Ярошу Дмитру Анатолійовичу, Клименку Вадиму Володимировичу, Чепіжному Максиму Сергійовичу, Рибальському Сергію Івановичу, Словіковському Анатолію Степановичу.

Серед питань надання у власність земельних ділянок учасникам АТО, депутатами одностайно підтримано затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання їх у власність учасникам АТО: Сахненку Віталію Анатолійовичу, Шаповалу Андрію Миколайовичу, Ткаченку Сергію Петровичу, Базі Юрію Миколайовичу, Кондратенку Михайлу Сергійовичу, Драгуну Олександру Васильовичу, Флорчуку Руслану Миколайовичу,Пантілєєву Олександру Петровичу, Харченку Андрію Миколайовичу, Дученку Вадиму Олександровичу, Бубенщикову Євгену Володимировичу.

Крім цього, депутати розглянули питання архітектури та містобудування, питання екології, зокрема, про заключний звіт про виконання Комплексної програми охорони навколишнього природного середовища м. Суми на 2016-2018 роки (зі змінами).

У ході засідання постійної комісії, депутати більшістю голосів від присутніх підтримали питання надання у власність земельних ділянок громадянам, які знаходяться у них в користуванні. Розглянули питання відмови у наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам у зв'язку з невідповідністю їх розташування містобудівній документації.

Декілька питань порядку денного засідання постійної комісії депутати відклали на наступне засідання, з метою їх доопрацювання.