0012.jpg

Порядок денний постійної комісії було затверджено з 44 питань. Свою увагу депутати приділили розгляду трьох програм, які стоять на контролі постійної комісії, а саме:

  • Про міську цільову програму з військово-патріотичного виховання молоді, сприяння організації призову громадян на строкову військову службу до Збройних Сил України та військовим формування, розташованим на території міста Суми, у проведенні заходів з оборони та мобілізації на 2018 рік;
  • Про міську комплексну програму «Правопорядок» на період 2016-2018 роки» (зі змінами);
  • Про комплексну цільової Програми управління та ефективного використання майна комунальної власності та земельних ресурсів територіальної громади міста Суми на 2016-2018 роки, затвердженої рішенням Сумської міської ради від 02 грудня 2015 року № 26–МР (зі змінами) за 2016-2018 роки.

Виконавці вищевказаних програм повідомили членам постійної комісії, що програми виконані. Заслухавши хід виконання комплексних програм депутати рекомендували Сумській міській раді підтримати дані проекти рішення.

Також депутати приділили увагу зверненню начальника відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Сумської міської ради Кононенка С.В. щодо виділення коштів з міського бюджету у сумі 2 106 000 грн. для забезпечення безперебійної правоохоронної діяльності управління патрульної поліції в Сумській області, а саме: придбання офісних меблів, комп’ютерної техніки, господарського майна, спортивного обладнання та ремонт підвального приміщення та надали свою згоду на виділення коштів з міського бюджету для управління патрульної поліції в Сумській області.

Загалом депутати ініціювали 32 питання на сесію Сумської міської ради. Всі питання порядку денного були розглянуті в повному обсязі.