005.jpg

Було розглянуто 3 питання. Попередньо були розглянуті проекти рішень Сумської міської ради, які пропонуються до розгляду на сесії 16 жовтня 2019 року (в межах напрямків діяльності комісії).

На засіданні директор департаменту фінансів, економіки та інвестицій Сумської міської ради Липова С.А. проінформувала щодо змін, які пропонуються в проекті рішення Сумської міської ради «Про внесення змін та доповнень до міського бюджету м. Суми на 2019 рік». В результаті обговорення одноголосно було підтримано вищезазначений проект рішення разом з пропозицією до нього від постійної комісії та ініційовано на сесію проект рішення Сумської міської ради «Про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 19 грудня 2018 року № 4280-МР «Про Програму економічного і соціального розвитку м. Суми на 2019 рік та основні напрями розвитку на 2020 - 2021 роки» (зі змінами)».

На засіданні були погоджені зміни до рішення Сумської міської ради від 28 листопада 2018 року № 4159-МР «Про план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Сумської міської ради на 2019 рік», а саме запропоновано:

  • виключити з додатку проект рішення Сумської міської ради «Про встановлення туристичного збору»;
  • у графі «Строк підготовки проекту» пункту 6 (Про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 26 жовтня 2011 року № 896-МР «Про затвердження Порядку передачі в оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Суми» (зі змінами)) таблиці додатку до рішення цифри, слова та символи «ІІ-ІІІ квартал» замінити на цифри, слова та символи цифри, слова та символи «ІV квартал».