001.jpg

Порядок денний засідання містив 45 питань. Особливу увагу при розгляді питань порядку денного депутати приділили учасникам АТО.

Так, одноголосно підтримано питання відмови у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки учаснику АТО Блюсенку О.В. за адресою: м. Суми, пров. Одеський, площею 0,0900 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у зв'язку з невідповідністю місця розташування об'єкта вимогам Плану зонування території міста Суми. Також відмовили учаснику АТО Гаврикову Ігору Миколайовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, пров. Чугуївський, площею 0,0600 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у зв'язку з тим, що дана земельна ділянка знаходиться в межах прибережної захисної смуги річки Псел.

Постійною комісією підтримане питання надання учаснику АТО Куриленку Ю.Є. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, в районі вул. Нагірної, площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.

Депутатами погоджене питання відмови гр. Кошман І.Б. у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та наданні у власність 54/100 часток земельної ділянки за адресою: м. Суми, вул. Польова, 2, площею 0,1000 га, яка знаходиться у неї в користуванні у зв'язку з невідповідністю місця розташування земельної ділянки містобудівній документації.

Постійною комісією надано приватному акціонерному товариству "Сумська обласна друкарня" корпоративне підприємство ДАК "Укрвидавполіграфія" дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: м. Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 2015, площею 1,2344 га, що перебуває в користуванні для розміщення виробничої бази.

Всі питання порядку денного засідання постійної комісії 10.10.2019 року були розглянуті вчасно і в повному обсязі.