002.jpg

Усього було розглянуто 68 питань. Основну увагу при розгляді питань порядку денного депутати приділили учасникам АТО, питанням наданню в оренду земельних ділянок фізичним особам-підприємцям, юридичним особам.

 Так, одноголосно підтримано питання відмови Сахну Олександру Володимировичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, в районі вул. Сагайдачного та проїзду Андріївський, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у зв’язку з невідповідністю місця розташування земельної ділянки Детальному плану території по проспекту Козацькому - вулиці Герасима Кондратьєва у м. Суми, затвердженого рішенням виконавчого комітету Сумської міської ради від 14.08.2018 № 445, згідно з яким зазначена земельна ділянка потрапляє на територію проектної житлової багатоквартирної забудови, де розміщення ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд не передбачено.

Також відмовили Гончарову Іллі Вікторовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, вул. Врожайна, 111 г, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у зв’язку з невідповідністю місця розташування об’єкта вимогам законів, прийнятих відповідно до них нормативно-правових актів.

Крім цього, депутати відмовили Майфат Миколі Миколайовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, вул. Соколина, поблизу автокооперативу «Вікторія», орієнтовною площею 0,0100 га для будівництва індивідуальних гаражів у зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта вимогам Плану зонування території міста Суми, затвердженого рішенням Сумської міської ради від 06.03.2013 № 2180-МР, згідно з яким зазначена земельна ділянка розташована в спеціальній зоні С, де розміщення індивідуальних гаражів не передбачено, а також у зв’язку з невідповідністю місця розташування об'єкта Детальному плану території мікрорайону між вулицями Нахімова, Проектна № 9, Соколина, Проектна № 10 у м. Суми, затвердженого рішенням виконавчого комітету Сумської міської ради від 12.06.2018 року № 323, згідно з яким зазначена земельна ділянка розташована в межах проходження перспективного місцевого проїзду, який відокремлює територію автокооперативу від ділянки перспективного розміщення пожежного депо.

Постійною комісією погоджене питання  надання в оренду земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю «ФТГ ГРУП» за адресою: м. Суми, проспект Курський, 147.

 Постійною комісією погоджене питання надання в оренду земельних ділянок товариству з обмеженою відповідальністю «АДАМАНТ-НЕРУХОМІСТЬ» за адресами: м. Суми, вул. Супруна, 15, вул. Супруна, 11.

Депутатами поновлено договір оренди земельної ділянки, укладеного з товариством з обмеженою відповідальністю «Автопромстрой» за адресою: м. Суми, вул. Ковпака, 22/1. 

Постійною комісією відмовлено Ласюченку Валерію Володимировичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду за адресою: м. Суми, вул. Псільська, 78, орієнтовною площею 0,0250 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у зв’язку з невідповідністю вимогам інших нормативно-правових актів, а саме: рішенню Сумської міської ради від 27 березня 2013 року № 2224-МР «Про заходи щодо впорядкування роботи деяких управлінь міської ради в період розробки детальних планів територій житлових районів, мікрорайонів та кварталів нової забудови міста Суми».

Всі питання порядку денного 07.11.2019 року депутати розглянули вчасно і в повному обсязі.