007.jpg

Порядок денний засідання містив 85 питань. Особливу увагу при розгляді питань порядку денного депутати приділили питанням оренди земельних ділянок фізичним особам-підприємцям, юридичним особам.

Так, одноголосно підтримане питання відмови товариству з обмеженою відповідальністю «Лангр» у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: м. Суми, пров. Громадянський, 1, орієнтовною площею 0,1500 га для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови у зв’язку з тим, що земельна ділянка сформована з кадастровим номером 5910136300:12:002:0043 та перебуває у користуванні Сумської обласної організації товариства сприяння обороні України на праві постійного користування земельною ділянкою.

Депутатами було відмовлено об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Нахімова 40» у внесенні змін до рішення Сумської міської ради від 29.05.2019 № 5049-МР «Про надання об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Нахімова 40» щодо збільшення орієнтовної площі земельної ділянки з 0,4216 га до 0,5370 га у зв’язку з невідповідністю місця розташування земельної ділянки вимогам містобудівної документації та чинних нормативно-правових актів, а саме: Плану зонування території міста Суми, затвердженого рішенням Сумської міської ради від 06.03.2013 № 2180-МР та відсутністю обґрунтування допустимих розмірів та характеру використання прибудинкової території у відповідності до державного стандарту ДСТУ-Н Б Б.2.2-9:2013 «Настанова щодо розподілу територій мікрорайонів (кварталів) для визначення прибудинкових територій багатоквартирної забудови».

Постійною комісією надано в оренду земельну ділянку фізичній особі-підприємцю Кульомзі Роману Миколайовичу за адресою: м. Суми, вул. Івана Піддубного, 27 (під виробничим приміщенням).

Депутатами погоджені питання надання в оренду земельної ділянки Горбачовій Ніні Василівні за адресою: м. Суми, вул. Битицька, 73 (за домоволодінням) (для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд), надання в оренду земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю «ТРТ» за адресою: м. Суми, вул. Миргородська, 1 (під розміщеним виробничим цехом).

Постійною комісією підтримане питання надання згоди товариству з обмеженою відповідальністю «Торгівельний дім «Агроімпорт ЛТД» та фізичній особі-підприємцю Соломаха Володимиру Миколайовичу на поділ земельної ділянки за адресою: м. Суми, вул. Скрябіна, 38.

Загалом на засіданні постійної комісії 4 грудня 2019 року було розглянуто 58 питань порядку денного.