007.jpg

Було розглянуто 5 питань.
Особливу увагу приділили попередньому розгляду проектів рішень Сумської міської ради, які пропонуються до розгляду на сесії 18 та 24 грудня 2019 року (в межах напрямків діяльності комісії).

Особливу увагу приділили розгляду проекту рішення Сумської міської ради «Про бюджет Сумської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік». Були підтримані зміни до даного проекту рішення за рахунок перерозподілу видатків бюджету, а саме: на реконструкцію приміщення (колишня котельня) по вул. Шишкіна, 12; на встановлення та належне функціонування систем пожежного захисту та блискавкозахист у закладах освіти; на збільшення коштів міського бюджету на виконання депутатських повноважень.

Також членами постійної комісії були підтримані зміни до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Сумської міської ради на 2019 рік, а саме: виключення пункту 5 «Про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 26 жовтня 2011 року № 896-МР «Про затвердження Порядку передачі в оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Суми» (зі змінами)».