004.jpg

Голова комісії Мельник Віталій Володимирович відзначив подяками за сумлінну працю в системі охорони здоров’я, високий професіоналізм, значний внесок в надання медичної допомоги населенню міста:

  • директора КНП «Центральна міська клінічна лікарня» Сумської міської ради Домінас Валентину Михайлівну.
  • лікаря ортопеда-травматолога вищої кваліфікаційної категорії, завідувача ортопедично-травматологічним відділенням № 2 КНП «Центральна міська клінічна лікарня» Сумської міської ради Барабана Юрія Антоновича.

Всього було розглянуто 18 питань

Слухали звернення голови ГО «Спеціально для тебе» Макаренко А.В. щодо розроблення місцевої програми для забезпечення дітей з інвалідністю слуховими апаратами. Було запропоновано шляхи вирішення наявних проблем, а також надано рекомендації батькам, щодо необхідності перебування дітей на обліку у міського сурдолога та відповідні доручення відділу охорони здоров’я Сумської міської ради.

На засіданні комісії було підтримано виділення коштів за рядом проєктів:

  • для завершення робіт за проєктом «Реконструкція І поверху КУ ССШ №3 по вул. 20 років Перемоги, 9», а саме благоустрою території.
  • для забезпечення дотримання правил пожежної безпеки у лікувальних закладах міста.
  • на виготовлення проєктно-кошторисної документації для створення відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги КНП «Центральна міська клінічна лікарня»
  • на забезпечення препаратами інсуліну хворих на цукровий та нецукровий діабет до 01.10.2020 року по КПКВК 0712144 «Централізовані заходи з лікування хворих на цукровий діабет та нецукровий діабет» у сумі 8442533,00 грн.