007.jpg

Порядок денний постійної комісії було затверджено з 20 питань. Особливу увагу депутати приділили розгляду питання «Про звернення директора департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради Журби О.І. щодо розгляду питання проведення службового розслідування стосовно порушення порядку співфінансування та визначити (погодити) черговість проведення капітальних ремонтів згідно чинного Порядку затвердженого рішенням Сумської міської ради від 29 січня 2020 року № 6369-МР (зі змінами)».

Де заслухали інформацію директора департаменту інфраструктури Журби О.І. та затвердили черговість проведення співфінансування проведення капітальних ремонтів. Також постійна комісія затвердила план роботи на 2 півріччя 2020 року. Було підтримано виділення коштів з міського бюджету у розмірі 19 195 149,83 грн. на сплату заборгованості ДПЗД «Укрінтеренерго» за спожиту електричну енергію КП «Міськводоканал» СМР та направлено на розгляд постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг, регуляторної політики Сумської міської ради.

Загалом постійною комісією було розглянуто 12 питань, всі інші питання порядку денного були перенесені на наступне засідання постійної комісії.