0010.jpg

Порядок денний засідання постійної комісії 23.07.2020 року містив 89 питань. Основну увагу при розгляді питань порядку денного депутати приділили учасникам АТО, питанням поновлення договорів оренди фізичним особам-підприємцям, юридичним особам.

Так, депутатами погоджене питання надання учаснику АТО Носику Денису Ігоровичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, вул. Одеська, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.

Постійною комісією відмовлено Ковальчуку Віталію Леонідовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, яка розташована між земельними ділянками з кадастровими номерами 5924786800:02:001:0345 та 5924786800:02:001:0348, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, у зв’язку з невідповідністю місця розташування земельної ділянки вимогам чинних нормативно-правових актів, а саме: зазначена на графічних матеріалах, доданих до клопотання заявника, земельна ділянка знаходиться поза межами м. Суми, не відноситься до комунальної власності Сумської міської об'єднаної територіальної громади, відповідно розпорядження нею не відноситься до повноважень Сумської міської ради. 

На засіданні постійної комісії було розглянуто лист АТ «Сумиобленерго» від 20.07.2020 року № 77/10070 щодо поновлення договору оренди земельної ділянки АТ «Сумиобленерго» за адресою: м. Суми, вул. Мірошниченка, 33.

Постійною комісією відмовлено Голубу Віталію Олеговичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, біля перехрестя вул. М. Кощія та вул. М. Данька, орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва у зв’язку з невідповідністю місця розташування об’єкта вимогам Детального плану території мікрорайону між вулицями Михайла Кощія, Миколи Данька, Проектна № 12 у м. Суми, затвердженого рішенням виконавчого комітету Сумської міської ради від 18.04.2018 № 232, згідно з яким зазначена земельна ділянка знаходиться на території проектної садибної житлової забудови, в межах якої розміщення земельних ділянок для індивідуального садівництва не передбачено.

Депутатами надано в оренду фізичній особі-підприємцю Богданову Олександру Миколайовичу земельної ділянки за адресою: м. Суми, пров. Линтварьових, 1 (під розміщення магазину).

Постійною комісією надано в оренду земельну  ділянку Товариству з обмеженою відповідальністю «Тріатлон Логістик Груп» за адресою: м. Суми, вул. Холодногірська, 10 (під розміщення тренувально-спортивного комплексу).

Постійною комісією відмовлено Цуканову Валерію Валерійовичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду за адресою: м. Суми, вул. Квіткова, орієнтовною площею 0,0700 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у зв’язку з невідповідністю місця розташування земельної ділянки вимогам містобудівної документації: Плану зонування території міста Суми, затвердженому рішенням Сумської міської ради від 06.03.2013 № 2180-МР, згідно з яким, земельна ділянка, зазначена на доданому до клопотання заявником графічному матеріалі, частково знаходиться в межах існуючої садибної забудови Ж-1 та частково потрапляє в межі проектних озеленених територій загального користування Р-3 (проектні озеленені схили балки), де розміщення садибної житлової забудови не передбачено.

Загалом на засіданні постійної комісії 23.07.2020 року було розглянуто 66 питань порядку денного.