0010.jpg

Порядок денний засідання постійної комісії був затверджений із 212 питань. Дані питання вже були розглянуті на засіданнях постійної комісії депутатами Сумської міської ради VІІ скликання.

 Так, депутатами погоджене питання про надання в оренду земельної ділянки Товариству з обмеженою відповідальністю «СУМИ ГРАЦІЯ» за адресою: м. Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 215.

Поновлено договір оренди земельної ділянки, укладеного з Товариством з обмеженою відповідальністю «Совіт» за адресою: м. Суми, вул. Героїв Крут, 19 строком на 5 років.

Депутатами відмовлено у поновленні  договору оренди земельної ділянки, укладеного з фізичною особою-підприємцем Отич Сергієм Григоровичем за адресою: м. Суми, вул. Героїв Крут, 19.

Постійною комісією припинено дію договору оренди земельної ділянки, укладеного з Акціонерним товариством «ДЕРЖАВНИЙ ОЩАДНИЙ БАНК УКРАЇНИ» за адресою: м. Суми, вул. Романа Атаманюка, 57.

Депутатами припинено право користування і договору оренди земельної ділянки та надання земельної ділянки у власність Цись Миколі Дмитровичу за адресою: м. Суми, вул. Янки Купала, 17/1.

Постійною комісією погоджене питання продажу права оренди земельної ділянки на земельних торгах (аукціоні) за адресою: м. Суми, вул. Заливна, біля буд. № 15, площею 0,0025 га.

Відмовлено у проведенні експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою: м. Суми, проспект Михайла Лушпи, 7/1 та часткову втрату чинності рішення Сумської міської ради від 28 березня 2018 року № 3226-МР «Про відмову у продажу земельної ділянки» в частині відмови у продажу земельної ділянки ФОП Падалці Ганні Борисівні за адресою: м. Суми, проспект Михайла Лушпи, 7/1.

Постійною комісією надано Обслуговуючому кооперативу «Садівничо-будівельному кооперативу «Зліт» дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: м. Суми, вул. Європейська.

Погоджене питання щодо надання згоди Шевченку Олексію Андрійовичу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності Сумської міської об’єднаної територіальної громади, розташованої за адресою: м. Суми, вул. Санаторна, 1/1.

Загалом на засіданні постійної комісії було розглянуто 68 питань порядку денного.