005.jpg

Порядок денний засідання постійної комісії 04.01.2021 року містив понад 200 питань, які стосувалися повторного розгляду проектів рішень, які вже були розглянуті депутатами Сумської міської ради VІІ скликання на сесіях Сумської міської ради, але були не прийняті, зняті з розгляду для доопрацювання.

Так, постійною комісією затверджено Леонтовичу Вячеславу Валерійовичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та зміну її цільового призначення за адресою: м. Суми, вул. Героїв Крут, 23.

Надано Цуканову Валерію Валерійовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду за адресою: м. Суми, вул. Квіткова.

Депутатами погоджене надання Салогубу Роману Леонідовичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, провулок Привольний, за буд. № 35.

Постійною комісією надано Петрусенко Тетяні Віталіївні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Суми, вул. Василя Чаговця, 12.

Депутатами відмовлено ДЕРЖАВНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ "СУМСЬКИЙ ЕКСПЕРТНО-ТЕХНІЧНИЙ ЦЕНТР ДЕРЖПРАЦІ" у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки за адресою: м. Суми, вул. Косівщинська, 18.

Одноголосно погоджене питання відмови товариству з обмеженою відповідальністю «Рустам-Груп» у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: м. Суми, проспект Михайла Лушпи, 12/1.

Постійною комісією відмовлено в наданні у власність учаснику АТО Шматенку Сергію Олександровичу земельної ділянки за адресою: м. Суми, вулиця Партизанська у зв’язку з тим, що рішенням Сумської міської ради від 24 червня 2020 року № 7021-МР «Про надання Мякшину Павлу Олексійовичу в оренду земельної ділянки за адресою: м. Суми, вул. Партизанська», дану земельну ділянку вже передано в оренду гр. Мякшину П.О.

Одноголосно погоджене питання відмови Ємельяненку Олександру Миколайовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, в районі вул. Нижньолепехівська, оскільки дана земельна ділянка знаходиться в рекреаційній зоні озеленених територій Р-3.

Загалом на засіданні постійної комісії 04.01.2021 року було розглянуто понад 100 питань порядку денного.