Print
Hits: 849

Порядок денний засідання постійної комісії 23 березня 2021 року був затверджений із 127 питань. Основну увагу при розгляді питань порядку денного депутати приділили питанням учасників АТО, поновленню договорів оренди фізичним особам-підприємцям, юридичним особам.

Так, постійною комісією надано фізичній особі-підприємцю Пальмову Олександру Олександровичу дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої її передачі у користування на умовах оренди за адресою: м. Суми, проспект Курський, 147, площею 0,3571 га, кадастровий номер 5910136600:02:003:0758, категорія, цільове та функціональне призначення земельної ділянки: землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення; для розміщення та експлуатації основни, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, під виробничим приміщенням (номер запису про право власності в державному реєстрі речових прав на нерухоме майно: 38074385 від 03.09.2020, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна: 2162625559101).

Постійною комісією відмовлено Дахну Олександру Сергійовичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, що розташована за адресою: м. Суми, пров. Івана Литвиненка, біля земельної ділянки з кадастровим номером 5910136300:06:026:0050, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), орієнтовною площею 0,1 га, у зв’язку з невідповідністю місця розташування земельної ділянки вимогам нормативно-правових актів.

Депутатами відмовлено Недайхлібу Миколі Миколайовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, вул. Джерельна, напроти будинку № 19, орієнтовною площею 0,0800 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у зв’язку з невідповідністю місця розташування об’єкта вимогам містобудівної документації та чинних нормативно-правових актів.

Постійною комісією відмовлено Костюченку Ярославу Миколайовичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, вул. Рубіжна, орієнтовною площею 0,01 га, для будівництва індивідуальних гаражів у зв’язку з невідповідністю місця розташування земельної ділянки вимогам містобудівної документації та чинних нормативно-правових актів, а саме: згідно Плану зонування території міста Суми, затвердженого рішенням Сумської міської ради від 06.03.2013 № 2180-МР, зазначена земельна ділянка знаходиться в підзоні зелених насаджень спеціального призначення, Р-3с, де переважними, супутніми та допустимими видами використання даної зони розміщення ділянок для будівництва індивідуальних гаражів не передбачено.

Постійною комісією відмовлено Пархоменку Євгену Віталійовичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, вул. Рубіжна, орієнтовною площею 0,01 га, для будівництва індивідуальних гаражів, у зв’язку з невідповідністю місця розташування земельної ділянки вимогам містобудівної документації та чинних нормативно-правових актів, а саме: згідно Плану зонування території міста Суми, затвердженого рішенням Сумської міської ради від 06.03.2013 № 2180-МР, зазначена земельна ділянка знаходиться в підзоні зелених насаджень спеціального призначення, Р-3с, де переважними, супутніми та допустимими видами використання даної зони розміщення ділянок для будівництва індивідуальних гаражів не передбачено.

Депутатами затверджено проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надано у власність учаснику АТО Стоянцю Андрію Миколайовичу земельну ділянку за адресою: м. Суми, вул. Нагірна, площею 0,1000 га, кадастровий номер 5910136600:10:018:0021. Категорія та цільове призначення земельної ділянки: землі житлової та громадської забудови, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Постійною комісією затверджено проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надано у власність учаснику АТО Михайліченку Валерію Миколайовичу земельну ділянку за адресою: м. Суми, проїзд Новий, площею 0,1000 га, кадастровий номер 5910136600:01:008:0105. Категорія та цільове призначення земельної ділянки: землі житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Постійною комісією відмовлено учаснику АТО Кондратенку Олександру Миколайовичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, вул. Замостянська, біля ділянки № 5 А.

Одноголосно погоджене питання надання об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Перемоги 2-2» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування за адресою: м. Суми, вул. Перемоги, 2, орієнтовною площею до 0,3000 га для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

Постійною комісією відмовлено ГРОМАДСЬКІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ "ІНВАЛІДІВ "НАША ПЛАНЕТА" у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування за адресою: м. Суми, в районі вул. Ковпака, орієнтовною площею 2,0000 га для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я та соціальної допомоги (будівництва центру з надання комплексної медичної допомоги) у зв’язку з невідповідністю об’єкта вимогам нормативно-правових актів: статті 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», а саме відсутністю розробленого та затвердженого у відповідному порядку, визначеному чинним законодавством, детального плану території.

Загалом на засіданні постійної комісії 23 березня 2021 року було розглянуто понад 40 питань порядку денного.