005.jpg

Порядок денний постійної комісії було затверджено з  9 питання. На розгляд засідання сесії Сумської міської ради було ініційовано 5 проекти рішення. Особливу увагу депутати приділили розгляду питання «Про розгляд питання законності масового харчового виробництва по проспекту Шевченка, 18 в магазині «Амбар».

Сіробаба Ю.В. зазначила, що в будинку № 18 по проспекту Шевченка всю площу першого поверху займає магазин «Амбар» на даний час в даному магазині відкрилась пекарня та кухня, що забезпечує всі магазини «Амбар» у місті Суми. На даний час у мешканців будинку з’явилися проблеми в несучій стіні будинку, де був зроблений проріз близько 2,5 метрів без погодження співвласників будинку. Будинок збудований в 1963 році мешканці вкрай стурбовані, що будинок може почати руйнуватися. На 2-му, 3-му поверсі відчувається вібрація від увімкненого обладнання. Відсутня система водовідведення, стічні води вбудовані в будинкову мережу, часто забивається каналізація. Більш того постійний сморід в квартирах з цієї пекарні та кухні. Була перевірка, зроблений припис щодо усунення недоліків, але на даний час недоліки не усунуто. З приводу порушеного питання було прийнято рішення запросити на виїзне засідання постійної комісії 13.04.2021 представників поліції, правового управління Сумської міської ради, представників головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області, власника магазину «Амбар» та фізичних осіб підприємців, які ведуть господарську діяльність в магазині.

Загалом постійною комісією було розглянуто 9 питань порядку денного прийняті відповідні рішення та надані рекомендації структурним підрозділам щодо їх виконання.