001.jpg

На засіданні постійної комісії 16 квітня 2021 року було розглянуто 12 питань. 

Заслухано інформацію про хід виконання рішення Сумської міської ради від 23.06.2010 року № 3956-МР «Про обмеження перебування дітей у закладах дозвілля, громадського харчування, комп’ютерних клубах, залах ігрових автоматів, на вулицях та інших громадських місцях за І квартал 2021 року». 

Депутатами було підтримано створення у м. Суми навчально-практичного центру з професії «Оператор верстатів з програмним керуванням. Верстатник широкого профілю» на базі ДПТНЗ  «Сумський центр професійно-технічної освіти».

Було погоджено проєкт рішення «Про затвердження Порядку проведення ендопротезування великих суглобів мешканцям Сумської міської територіальної громади на 2021 рік».

Одноголосно підтримано питання Управління охорони здоров'я щодо:

  • виділення коштів у сумі 1498,043 тис грн на завершення капітального ремонту приміщення амбулаторії № 1 по вул. Паркова, 1;
  • виділення коштів у сумі 234 тис грн для КНП «Клінічна лікарня № 4» СМР на проведення обстеження будівель поліклінічних відділень по вул. Праці, 3; вул. Ковпака, 7; вул. Металургів, 38 та складання паспортів об’єкта будівництва;
  • виділення коштів у сумі 793,854 тис грн для придбання літотриптеру.

Загалом постійною комісією було розглянуто 12 питання порядку денного прийняті відповідні рішення та надані рекомендації структурним підрозділам щодо їх виконання.