0012.jpg

Порядок денний постійної комісії було затверджено з  20 питання.

На розгляд засідання сесії Сумської міської ради було ініційовано 10 проектів рішень.

Особливу увагу депутати приділили розгляду питання стосовно наповнення міського бюджету, а саме: «Про нежитлові приміщення, що плануються до продажу через електронний аукціон» за адресою: пр-т Курський, 127,  площею 47,7 (підвал 5-ти поверхового будинку) та по  вул. Заливна, 15/1, площею 23,9 (колишній пункт прийому вторинної сировини).

Питання передачі майна комунальної власності Сумської міської територіальної громади від міського центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сумської міської ради в господарське відання Комунальному підприємству «Футбольний клуб «Суми» Сумської міської ради на стадіоні «Авангард» не знайшло одностайної підтримки, тому було прийнято рішення виїхати на місце розташування об’єкта для більш детального вивчення питання. Також було розглянуто питання «Про звернення депутата Сумської міської ради Васюніна Д.Г. щодо вирішення питання адміністративного впливу на власника магазину «Аграрник» по вулиці Праці біля будинку № 26, так як є скарги мешканців щодо продажу алкогольних напоїв в магазині після 23.00». Прийнято рішення рекомендувати відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Сумської міської ради (Дубицький О.Ю.) разом з патрульною поліцією міста Суми, провести перевірку магазину «Аграрник» по вулиці Праці біля будинку № 26 стосовно продажу алкогольних напоїв в магазині після 23.00. Запросити на наступне засідання постійної комісії власника вищевказаного магазину. Інформувати постійну комісію про вжиті заходи.

Загалом постійною комісією було розглянуто 20 питань порядку денного прийняті відповідні рішення та надані рекомендації структурним підрозділам щодо їх виконання.