001.jpg

Порядок денний засідання постійної комісії 09 червня 2021 року містив 172 питання. Основну увагу при розгляді питань порядку денного депутати приділили питанням оренди.

Так, постійною комісією  поновлено договір оренди земельної ділянки, укладений з Приватним підприємством «МЕДСЕРВІС», за адресою: м. Суми, вул. Івана Сірка, 3, площею 0,0300 га, строком на 5 років, під розміщеним центром медичної косметології.

Також надано в оренду земельну ділянку Приватній фірмі  «Ордекс» за адресою: м. Суми,  вул. Заливна, 7/2 під розміщення магазину та літнього майданчику.

Постійною комісією відмовлено ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ "СУМИХІМПРОМ" у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування за адресою: м. Суми, вул. Лінійна, орієнтовною 0,2000 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості у зв’язку з невідповідністю об’єкта містобудівній документації: Плану зонування території міста Суми, затвердженого рішенням Сумської міської ради від 06.03.2013 № 2180-МР, згідно з яким земельна ділянка, зазначена на доданому до клопотання графічному матеріалі, знаходиться в громадській зоні Г-1, Г-2 – зона центру та ділові зони, де формування земельної ділянки із заявленим цільовим призначенням не передбачено.

Постійною комісією надано в оренду Товариству з обмеженою відповідальністю «Будівельна виробничо-комерційна компанія «Федорченко» земельну ділянку за адресою: м. Суми, вул. Соборна, 29 б, площею 60/100 від 0,0599 га для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

Депутатами надано в оренду земельну ділянку Шаповалу Анатолію Володимировичу за адресою: м. Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 98, площею 0,0718 га під розміщення офісу та складських приміщень, строком на 5 років.

Загалом на засіданні постійної комісії 9 червня 2021 року депутати розглянули понад 70 питань порядку денного.