Print
Hits: 854

Порядок денний засідання постійної комісії 01 липня 2021 року був затверджений із 198 питань. Основну увагу при розгляді питань порядку денного депутати приділили питанням затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання у власність земельних ділянок громадянам, які знаходяться у них в користуванні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

Так, постійною комісією затверджено проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, змінено її цільове призначення із земель «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» на «для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку» в межах категорії земель житлової та громадської забудови за адресою: м. Суми, проспект Козацький, кадастровий номер 5910136300:14:003:0200, площею 0,4428 га, яка перебуває в приватній власності Лазаренка Віталія Анатолійовича на підставі витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності № 257074699 від 18.05.2021, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 2361214259101.

Постійною комісією надано Дейнеко Олександру Геннадійовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: с. Піщане Ковпаківського району м. Суми, на території Сумської міської територіальної громади, орієнтовною площею 0,1582 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Постійною комісією погоджене питання щодо укладення договору оренди земельної ділянки на новий строк з АТ «Сумиобленерго», площею 3,5565 га, кадастровий номер 5910136300:06:037:1005, за адресою: м. Суми, вул. Мірошниченка, 33, строком на 10 років, категорія та функціональне призначення: землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, під розміщеним учбовим полігоном. 

Постійною комісією надано Сільськогосподарському товариству з обмеженою відповідальністю «Піщане» дозвіл на проведення інвентаризації масиву земель сільськогосподарського призначення, які перебувають в його користуванні, на Сумської міської територіальної громади.

Постійною комісією погоджене питання затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у власність земельних ділянок громадянам, які знаходяться у них в користуванні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

Загалом на засіданні постійної комісії 1 липня 2021 року депутатами було розглянуто понад 40 питань порядку денного.