005.jpg

21 липня 2021 року відбулося засідання постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг, регуляторної політики Сумської міської ради VІII скликання. На засіданні був присутній Сумський міський голова Лисенко О.М., заступники міського голови та керівники структурних підрозділів Сумської міської ради, які є головними розпорядниками бюджетних коштів.

Попередньо на засіданні був розглянутий проєкт рішення Сумської міської ради «Про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 24 грудня 2020 року № 62 – МР «Про бюджет Сумської міської територіальної громади на 2021 рік» (зі змінами)». Директор департаменту фінансів, економіки та інвестицій Сумської міської ради Липова С.А. проінформувала членів постійної комісії щодо змін, які пропонуються безпосередньо в проєкті рішення, а також надала зміни, які пропонуються за результатами перевиконання дохідної частини загального фонду бюджету за підсумками І півріччя 2021 року.

За результатами засідання була підготовлена пропозиція постійної комісії до проєкту рішення Сумської міської ради «Про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 24 грудня 2020 року № 62 – МР «Про бюджет Сумської міської територіальної громади на 2021 рік» (зі змінами)» на чергову сесію Сумської міської ради.