Print
Hits: 773

Порядок денний засідання постійної комісії 16.11.2021 року був затверджений із 257 питань. Основну увагу при розгляді питань порядку денного депутати приділили наданню/відмові у наданні земельних ділянок громадянам, фізичним особам-підприємцям, юридичним особам.

Так, постійною комісією надано Акціонерному товариству «Сумиобленерго» дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для подальшої її передачі у користування на умовах оренди за адресою: м. Суми, вул.1-ша Севастопольська, в районі буд. № 51, орієнтовною площею не більше 0,0041 га, категорія, цільове та функціональне призначення земельної ділянки: землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення; для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (код виду цільового призначення - 14.02); під розміщення КТП-10/0,4 кВ.

Постійною комісією затверджено проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, змінено її цільове призначення із земель «для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку» на землі «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» у межах категорії земель житлової та громадської забудови та надано Швець Роману Юрійовичу у власність земельну ділянку за адресою: м. Суми, вул. Кузнечна, 1 В, кадастровий номер 5910136300:03:002:0063, площею 0,0501 га, категорія та цільове призначення земельної ділянки: землі житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Постійною комісією надано в оренду Товариству з обмеженою відповідальністю «АВІС УКРАГРО» земельну ділянку за адресою: м. Суми, вул. Харківська, 122, площею 0,2590 га, строком на 5 років під розміщеними складськими приміщеннями.

Депутатами погоджене питання надання в оренду земельної ділянки Товариству з обмеженою відповідальністю «Дангал» за адресою: м. Суми, вул. Данила Галицького, 178, площею 0,1109 га, строком на 5 років під розміщеним продуктовим магазином та майстернею-магазином з ремонту холодильного обладнання.

Постійною комісією надано в оренду фізичній особі-підприємцю Пальмову Олександру Олександровичу, земельну ділянку за адресою: м. Суми, проспект Курський, 147, площею 0,3571 га, строком на 5 років під розміщеним виробничим приміщенням.

Постійною комісією одноголосно погоджене питання щодо поновлення договору оренди земельної ділянки, укладеного з Товариством з обмеженою відповідальністю «Андрекс» за адресою: Сумська область, Сумський район на території Великочернеччинської сільської ради, загальною площею 0,9137 га.

Депутатами погоджене питання стосовно затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надано Іванчуку Анатолію Олексійовичу у власність земельну ділянку за адресою: м. Суми, вул. Ювілейна, біля буд. 38, кадастровий номер 5910136300:11:011:0042, площею 0,0700 га, категорія та цільове призначення земельної ділянки: землі житлової та громадської забудови, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), без права її забудови.

Постійною комісією затверджено проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надано у власність учаснику АТО/ООС Черевичному Павлу Юрійовичу земельну ділянку за адресою: м. Суми, пров. Тихоріцький, біля буд. № 18, площею 0,0834 га, кадастровий номер 5910136300:05:010:0054. Категорія та цільове призначення земельної ділянки: землі житлової та громадської забудови Сумської міської ради для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Загалом на засіданні постійної комісії 16 листопада 2021 року депутатами було розглянуто понад 100 питань порядку денного.