004.jpg

Порядок денний постійної комісії було затверджено з 6 питань.

Особливу увагу народні обранці приділили розгляду питання «Про службову записку від 22.12.2021 року № 2106/03.02.02-08 щодо:

  • забезпечення умов безперешкодного доступу до вулично-шляхової мережі;
  • забезпечення умов безперешкодного доступу до під’їздів житлових будинків;
  • забезпечення умов безперешкодного доступу до пішохідних переходів при улаштуванні світлофорів зі звуковим оснащенням», дали відповідні доручення департаменту фінансів, економіки та інвестицій Сумської міської ради та департаменту інфраструктури міста. 

Також депутатами було розглянуто питання «Про звернення директора КП «Міськводоканал» Сумської міської ради щодо розгляду та погодження Інвестиційної програми на 2022 рік та Плану розвитку на 2022-2026 роки КП «Міськводоканал» Сумської міської ради». Але згоди щодо погодження даного питання депутати так і не дійшли. В результаті чого для прийняття відповідного рішення не вистачило голосів.

Більш того на даному засіданні було затверджено план роботи постійної комісії на наступні пів року та заслухано звіт про роботу постійної комісії за підсумками 2021 року. Загалом постійною комісією були розглянуті усі питання порядку денного та надані відповідні рекомендації структурним підрозділам Сумської міської ради.