Print
Hits: 626

Порядок денний засідання постійної комісії 01.11.2022 року був затверджений із 23 питань. Основну увагу при розгляді питань порядку денного депутати приділили питанню щодо стану виконання рішення Сумської міської ради від 27 жовтня 2021 року № 2004-МР «Про цільову програму з військово-патріотичного виховання молоді, сприяння організації призову громадян на строкову військову службу до Збройних Сил України та військовим формуванням, розташованим на території Сумської міської територіальної громади, у проведенні заходів з оборони та мобілізації на 2021 рік» (зі змінами).

Постійною комісією погоджене питання стосовно внесення змін до рішення Сумської міської ради від 24 квітня 2013 року № 2289-МР «Про затвердження переліку об’єктів нерухомого майна комунальної власності територіальної громади міста Суми» (зі змінами).

Одноголосно підтримане питання щодо включення майна до складу цілісного майнового комплексу по виробництву, транспортуванню тепла та електричної енергії у м. Суми (мережі до дитячого садочка «Світлячок»), а також щодо надання згоди на прийняття у комунальну власність Сумської міської територіальної громади квартири № 26 у будинку № 32а по вул. Металургів в  м. Суми  від Служби безпеки України.

Постійною комісією одноголосно погоджене питання про надання згоди на прийняття у комунальну власність Сумської міської територіальної громади квартири № 62 у будинку № 38 по вул. Миру в м. Суми від акціонерного товариства «Укртранснафта».

На засіданні постійної комісії було заслухано доповідь представників департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради, представників КП "Сумижилкомсервіс" та КП "Чисте місто" стосовно вилучення контейнерних майданчиків з господарського відання КП «Сумижилкомсервіс».

Депутатами розглянуто звернення ВІДДІЛУ УРЯДОВОГО ФЕЛЬД'ЄГЕРСЬКОГО ЗВ'ЯЗКУ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ СПЕЦІАЛЬНОГО ЗВ'ЯЗКУ ТА ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ УКРАЇНИ В МІСТІ СУМАХ про встановлення орендної плати у розмірі 24 грн. на 2022 рік за користування нежитловими приміщеннями площею 300,9 кв.м, які розташовані у будинку № 9 по вулиці Супруна у місті Суми.

Постійною комісією заслухано доповідь представників департаменту забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради щодо проєкту рішення виконавчого комітету Сумської міської ради «Про внесення змін до цільової Програми управління та ефективного використання майна комунальної власності та земельних ресурсів Сумської міської територіальної громади на 2022-2024 роки, затвердженої рішенням Сумської міської ради від 29 вересня 2021 року № 1600-МР «Про затвердження цільової Програми управління та ефективного використання майна комунальної власності та земельних ресурсів Сумської міської територіальної громади на 2022-2024 роки».

На засіданні постійної комісії представники департаменту комунікацій та інформаційної політики Сумської міської ради виступили з доповіддю стосовно  проєкту рішення Сумської міської ради «Про зміну назв (перейменування) топонімів у Сумській міській територіальній громаді». 

Відповідно до протокольного доручення, наданого Сумським міським головою Лисенком О.М. на сесії Сумської міської ради 31.08.2022 року, депутатами повторно розглянуто проєкт рішення Сумської міської ради «Про органи самоорганізації населення на території Сумської міської територіальної громади» (знято з розгляду сесії Сумської міської ради 31 серпня 2022 року). Депутати заслухали доповідь начальника правового управління Сумської міської ради Чайченка О.В. стосовно вищевказаного питання, та рекомендували правовому управлінню Сумської міської ради (Чайченко О.В.) спільно з депутатською групою (Баранов А.В., Босенко І.М., Дяденко І.О.) в тижневий термін доопрацювати вищезазначене питання.

На засіданні постійної комісії депутатами було погоджене питання щодо внесення змін до структури апарату та виконавчих органів Сумської міської ради, затвердженої рішенням Сумської міської ради від 27 липня 2016 року № 1031-МР «Про затвердження структури апарату та виконавчих органів Сумської міської ради, їх загальної чисельності" (зі змінами) та розглянуто питання "Про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 04 грудня 2020 року № 1-МР «Про затвердження Регламенту роботи Сумської міської ради VIІІ скликання» (зі змінами)".

Загалом на засіданні постійної комісії 01.11.2022 року всі питання порядку денного були розглянуті вчасно і в повному обсязі, надані відповідні рекомендації структурним підрозділам щодо їх виконання.