0010.jpg

 01 листопада 2022 року відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, енергозбереження, транспорту та зв’язку Сумської міської ради VІII скликання в режимі відеоконференції.

 В порядку денному пропонувалося розглянути 3 питання. При розгляді проєкту рішення Сумської міської ради «Про погодження Інвестиційної програми виробництва, транспортування та постачання теплової енергії ТОВ «Сумитеплоенерго» на 2022-2023 роки» Васюнін Д.Г. поінформував присутніх, що зазначена Інвестиційна програма розроблена з метою економії енергоресурсів при виробництві теплової енергії, зменшення її витрат в теплових мережах, надання якісних послуг з опалення та гарячого водопостачання споживачам міста Суми.

Також члени постійно комісії надали згоду ТОВ «Сумитеплоенерго» на проведення капітального ремонту об’єкта оренди по договору оренди єдиного (цілісного) майнового комплексу по виробництву, транспортуванню тепла та електричної енергії у місті Суми № УМК-0047 від 01.09.2005 зі змінами та доповненнями (у редакції додаткової угоди № 3 від 23.06.2022) та підтримали питання «Про надання фінансової підтримки з міського бюджету КП «Міськводоканал» СМР у сумі 605937 грн 58 коп. на проведення державної експертизи та оцінки запасів корисних копалин Сумського родовища питної води».