Print
Hits: 405

Порядок денний засідання постійної комісії 18.04.2023 року був затверджений із 146 питань. На засіданні постійної комісії розглянули ряд важливих питань, зокрема:

- щодо внесення змін до рішення Сумської міської ради від 24 червня 2020 року № 7000–МР «Про встановлення плати за землю» (зі змінами);

- щодо надання 1-му державному пожежно-рятувальному загону головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області в постійне користування земельної ділянки за адресою: м. Суми, між вул. Соколина та Проектна № 10, площею 1,2582 га та передачу земельної ділянки у державну власність.

Постійною комісією припинено право постійного користування земельними ділянками комунальному підприємству «Паркінг» Сумської міської ради та зараховано їх до земель запасу Сумської міської територіальної громади.

Депутати розглянули питання щодо надання дозволу об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «ЦЕНТР-С2020 на поділ земельної ділянки за адресою: м. Суми, вул. 1-ша Набережна р. Стрілка, 10, площею 0,3236 га.

Постійною комісією погоджене питання щодо затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у власність земельних ділянок громадянам, які знаходяться у них в користуванні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

Депутати розглянули питання про часткову втрату чинності рішення Сумської міської ради від 24.02.2016 № 415-МР «Про надання в постійне користування земельних ділянок», та визнали таким, що втратив чинність, пункт 1 додатку до рішення Сумської міської ради від 24.02.2016 року № 415-МР «Про надання в постійне користування земельних ділянок» стосовно надання у постійне користування земельної ділянки за адресою: м. Суми, вул. 1-ша Набережна р. Стрілка, 20, кадастровий номер 5910136600:21:011:0020, площею 0,0487 га під розміщення жіночої консультації № 2 Комунальній установі «Сумський міський клінічний пологовий будинок» у зв’язку з неоформленням права власності на земельну ділянку та відповідно до поданої заяви.

Постійною комісією погоджене питання щодо надання Товариству з обмеженою відповідальністю «Сумські телекомсистеми» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для подальшої її передачі у користування на праві земельного сервітуту за адресою: м. Суми, проспект Михайла Лушпи, 16, орієнтовною площею 0,0310 га; категорія та цільове призначення земельної ділянки: землі житлової та громадської забудови; земельні ділянки загального користування, які використовуються як внутрішньоквартальні проїзди, пішохідні зони (код виду цільового призначення – 02.12); вид земельного сервітуту - для проїзду на транспортному засобі по наявному шляху та для проходу та проїзду на велосипеді.


Розглянули й інші важливі питання.


За підсумками розгляду та обговорення питань порядку денного на засіданні постійної комісії 18.04.2023 року, депутатами були надані доручення та рекомендації структурним підрозділам щодо їх виконання.