Print
Hits: 449

Порядок денний засідання постійної комісії 04 травня 2023 року був затверджений із 32 питань. На засіданні постійної комісії розглянули ряд важливих питань, зокрема:
- щодо зменшення місячної орендної плати єдиного (цілісного) майнового комплексу по виробництву, транспортуванню тепла та електричної енергії ТОВ «СУМИТЕПЛОЕНЕРГО» у м. Суми, на період з дня набрання чинності рішення про зменшення орендної плати по закінчення трьох місяців після місяця, в якому воєнний стан в України буде припинено або скасовано;

- щодо внесення змін до рішення Сумської міської ради від 03 листопада 2022 року № 3172-МР «Про організаційні питання здійснення публічних закупівель на території Сумської міської територіальної громади» (зі змінами)»;

- щодо передачі в господарське відання комунальному підприємству «Сумижилкомсервіс» Сумської міської ради майна комунальної власності Сумської міської територіальної громади (приміщення по вулиці Романа Атаманюка, 49А та по проспекту Перемоги (Курському), 37).

Постійною комісією заслухано доповідь представника департаменту забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради стосовно проєкту рішення Сумської міської ради «Про хід виконання комплексної цільової Програми управління та ефективного використання майна комунальної власності та земельних ресурсів Сумської міської територіальної громади на 2022-2024 роки, затвердженої рішенням Сумської міської ради від 29 вересня 2021 року № 1600-МР (зі змінами), за 2022 рік».

Депутати заслухали доповідь представника управління муніципальної безпеки Сумської міської ради стосовно стану виконання рішення Сумської міської ради від 27 жовтня 2021 року № 2004-МР «Про цільову Програму з військово-патріотичного виховання молоді, сприяння організації призову громадян на строкову військову службу до Збройних Сил України та військовим формуванням, розташованим на території Сумської міської територіальної громади, у проведенні заходів з оборони та мобілізації на 2022 рік» (зі змінами).

Одноголосно погоджено питання щодо вилучення майна з господарського відання комунального підприємства «Інфосервіс» Сумської міської ради (автомобіль FIAT модель DOBLO на баланс виконавчому комітету Сумської міської ради).

Постійна комісія розглянула питання щодо передачі майна в господарське відання та на баланс комунальному підприємству «Чисте місто» Сумської міської ради (передача утилізатора термічного від КП «Центр догляду за тваринами»).

Депутати опрацювали питання стосовно звернення СУМСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ДЕРЖАВНА ЛАБОРАТОРІЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ЗАХИСТУ СПОЖИВАЧІВ щодо включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Сумської міської ТГ, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, а саме: нежитлового приміщення, площею 19,1 кв.м за адресою: м. Суми, вул. Іллінська, буд. 12 для розміщення архіву.


Розглянули й інші важливі питання.


За підсумками розгляду та обговорення питань порядку денного на засіданні постійної комісії 04 травня 2023 року, депутатами були надані доручення та рекомендації структурним підрозділам щодо їх виконання.