006.jpg

У четвер, 25 травня, відбувся особистий прийом громадян міським головою Олександром ЛИСЕНКОМ.

До очільника міста надійшло дев’ять звернень. Прохання жительки буд. № 43 по вул. Інтернаціоналістів про проведення ремонту каналізаційної мережі, яка проходить під підлогою її оселі, Олександр Лисенко скерував для опрацювання до департаменту інфраструктури міста та ТОВ «КК «Коменерго-Суми».

Також департаменту інфраструктури міста міський голова доручив зайнятись питаннями ремонту покрівель у буд. № 35 та буд. № 6 по вул. Г. Кондратьєва та у буд. № 2 по вул. Перемоги. Від представника останнього будинку надійшло також прохання звільнити їхню прибудинкову територію від паркану, який встановили жителі буд. № 5 та № 7 по вул. Зв’язківців. За даним зверненням мають вжити заходів департамент забезпечення ресурсних платежів, управління « Інспекція з благоустрою міста Суми», управління архітектури та містобудування.

Правовому управлінню належить допомогти жителю буд. № 62 по вул. Новолепехівській, котрий звернувся до Олександра Лисенка за допомогою у ліквідації перешкод при заїзді на територію садиби, яка належить заявникові.

Заступник міського голови Олександр ЖУРБА разом із департаментом інфраструктури міста мають з’ясувати, чи було дотримано процедури при встановленні дров’яного котла у нежитловому приміщенні буд. № 30 по вул. Миру, на що поскаржився один із жителів будинку. Одночасно під час особисто прийому йому рекомендовано звернутись до за допомогою до департаменту екології та охорони природних ресурсів обласної державної адміністрації.

За результатами цього особистого прийому громадян міським головою департамент забезпечення ресурсних платежів опрацьовуватиме звернення сумчанки щодо поліпшення житлових умов, відділ охорони здоров’я – питання відновлення молочної кухні на базі поліклініки № 4, департамент інфраструктури міста та управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» – питання занедбаності приміщень у буд. № 8г по вул. Воскресенській.