006.jpg

24 березня Олександр Лисенко провів особистий прийом громадян, під час якого надійшло 11 звернень.

Всі вони стосувалися сфери ЖКГ: ремонту покрівель, дахів, ліфтів, будинків, мереж водопостачання та водовідведення.

Так, до очільника обласного центру скерували 4 звернення щодо ремонту дахів будинків: по пр-т Курський 8/6; вул. Г.Кондратьєва, 50 та 143; Охтирська, 9. Міський голова доручив керівнику департаменту інфраструктури міста Григорію ЯРЕМЕНКУ разом з обслуговуючими організація обстежити покрівлі вказаних будинків та розглянути можливість включити їх до титульного списку.

 У наступних трьох зверненнях ішлось про ремонт мереж будинків. Перше стосувалося ремонту зливної каналізації по вул. Холодногірська. Григорій Яременко отримав доручення терміново включити роботи до титульного списку на 2016 рік. У другому зверненні порушували питання ремонту каналізації у дворі будинку №8 по вул. Супруна. За дорученням міського голови, її обстежать фахівці КП «Міськводоканал», за результатами буде прийнято рішення що включення в титульний список. Крім того, начальник управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталій ШИЛОВ отримав доручення розробити документацію та запланувати роботи з водовідведення поблизу будинку заявника. Третє звернення стосувалося заміни мережі водопостачання в будинку №8 по вул. Супруна. Ним також опікуватиметься департамент інфраструктури.

На прохання сумчанки, обов’язково включать до титульного списку і ремонт ліфта в будинку по вул. Холодногірській, 41.

Ще два звернення стосувалися ремонту прибудинкових територій по вул. Охтирська та вул. Робітнича. Цими питаннями займатимуться Віталій Шилов. Про строки виконання робіт він має доповісти особисто міському голові.

В останньому зверненні сумчани просили збільшити кількість транспорту на Баси. Опрацьовувати це питання буде відділ логістики та зв’язку, тим паче, що таке доручення відділ отримав ще на початку тижня, коли до міста прибули нові автобуси, придбані коштом для КП «Електроавтотранс» коштом міського бюджету.