Print
Hits: 3393

Дата народження: 15 червня 1988 року у м.Суми

Громадянство: Громадянин України

Освіта: вища

У 2009 році закінчив Сумський національний аграрний університет за напрямом «Менеджмент» і здобув кваліфікацію бакалавра з менеджменту.

У 2010 році закінчив Сумський національний аграрний університет за спеціальністю «Менеджмент організацій» і здобув кваліфікацію менеджера-економіста.

У 2023 році закінчив Сумський національний аграрний університет і здобув кваліфікацію: магістр, галузь знань «Аграрні науки та продовольство», спеціальність «Лісове господарство».

Трудова діяльність:

З 2010 року займався підприємницькою діяльністю у галузі зовнішньоекономічної діяльності.

28 лютого 2024 року рішенням Сумської міської ради № 4478-МР «Про затвердження першого заступника міського голови та заступника міського голови з питань виконавчих органів ради» призначений на посаду першого заступника міського голови.

5 квітня 2024 року відповідно до розпорядження міського голови № 222-к приступив до виконання обов’язків першого заступника міського голови.

Громадська діяльність:

Голова Ради волонтерів Сумської міської територіальної громади.

Одружений, виховує доньку.

Телефон приймальні: 700-560

Електронна пошта: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Графік проведення особистого прийому громадян (оновлюється)

Порядок проведення особистого прийому громадян