004.jpg

Шановна громадо!

З початку 2021 року разом з оновленою командою міського голови та новим депутатським корпусом, оновленим складом виконавчого комітету продовжили працювати над викликами, які наша країна отримала у 2020-му.

Карантин, локдаун, вакцинація – ми були єдині у боротьбі за здоров’я та життя кожного сумчанина. Усі галузі життєдіяльності наша громада змушена була адаптувати під суворі «закони» COVID-19.

Ми продовжили розвиток сучасної якісної медицини, яка гідно тримала свій медичний фронт у найтяжкі періоди боротьби з коронавірусом. Ми посилювали технічне забезпечення медичних закладів, задля порятунку кожного життя.

Разом тим, ми спільно працювали над економікою нашої громади, наповненням бюджету, міжнародною співпрацею та намагалися допомагати нашим підприємцям працювати у жорстких умовах карантинів.

Ми вчилися вчити і виховувати наших дітей.

Вчилися підтримувати тих сумчан, які цього потребували.

Ми допомагали нашим захисникам, які мужньо тримали свій фронт на сході країни з 2014 року.

Ми спільно з народними депутатами, обласною владою допомагали відновлювати критичну інфраструктуру – замінювали комунікації, ремонтували дороги, оснащували заклади освіти тощо.

А ще відновили молодіжний центр і чудовий сквер біля нього.

Ми планували й надалі відновлювати сквери та парки, зони відпочинку, наші заклади освіти, культури, ремонтувати мережі та прибудинкову територію.

Але прийшов ворог і в нашу громаду, наші домівки. І наші плани та завдання кардинально змінилися. Та ми вистояли, і сьогодні, завдяки нашим захисникам і захисницям, маємо можливість звітувати і аналізувати нашу спільну роботу.

Саме тому, що ми вже не зможемо розділити наше життя на певні періоди, а є лише життя до 24 лютого і після нього, звітуватиму і аналізуватиму нашу діяльність у 2021 році та ці 300 днів незламності, які ми мужньо проживаємо всі разом з вірою в нашу спільну Перемогу!

Олександр Лисенко: 2021 рік став фундаментом для нашої незламності у 2022 році (частина 1)

Олександр Лисенко: 2021 рік став фундаментом для нашої незламності у 2022 році (частина 2)

Презентація звіту