004.jpg
  • Сприяння діяльності органів суду, прокуратури, юстиції, служби безпеки, Національної поліції, Національного агентства з питань запобігання корупції, Національного антикорупційного бюро України, Державної кримінально-виконавчої служби України в межах наданих повноважень.
  • Реалізація державної політики в галузі оборонної роботи.
  • Взаємодія з спеціально уповноваженими суб’єктами у сфері протидії корупції державних органів влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій.
  • Розробка та проведення в межах чинного антикорупційного законодавства заходів щодо запобігання корупційним правопорушенням у структурних підрозділах Сумської міської ради та контроль за їх реалізацією.
  • Розміщення інформаційних матеріалів щодо антикорупційного законодавства на офіційному вебсайті Сумської міської ради.
  • Сприяння Сумському міському територіальному центру комплектування та соціальної підтримки у його роботі.
  • Планування заходів щодо готовності органів управління та сил цивільного захисту Сумської міської територіальної громади.
  • Визначення основних напрямків роботи у сфері цивільного захисту населення та території Сумської міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків.
  • Здійснення інформаційного забезпечення у сфері цивільного захисту населення та територій від надзвичайних ситуацій і ліквідації їх наслідків, участь у створенні та впровадженні сучасних інформаційних технологій, банків даних і системи оповіщення на відповідній території.
  • Комплектування робочих груп з осіб керівного складу Сумської міської ради та представників суб’єктів господарювання комунальної форми власності, діяльність яких пов’язана з організацією та здійсненням заходів з питань цивільного захисту населення і територій у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру на відповідній території.
  • Організація роботи з планування укриття населення у захисних спорудах, ведення їх оперативного обліку в межах визначених законодавством, контролю за станом утримання таких споруд їх балансоутримувачами та участь у роботі комісії з питань визначення їх стану.
  • Організація заходів з утримання міського захищеного пункту управління у постійній готовності до використання за призначенням.
  • Планування заходів з питань евакуації на території Сумської міської територіальної громади.
  • Організація та в установленому порядку здійснення контролю за створенням, накопиченням, збереженням, розподілом і цільовим використанням міського матеріального резерву для запобігання виникненню надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків.
  • Надання пропозицій та підготовка матеріалів для проведення засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Сумської міської територіальної громади.

Прізвище, ім’я по батькові

Займана посада

Кабінет

 Телефон

Управління муніципальної безпеки

майдан Незалежності, 2

 Дейниченко Віталій Олександрович

Начальник управління

10

700-619

Відділ з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи

вул. Харківська, 35, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Кононенко Станіслав Володимирович

Начальник відділу

234

700-510

Брязкун Григорій Вікторович

Головний спеціаліст

235

700-519

Кацов Анатолій Соломонович

Головний спеціаліст

236

700-519

Левенець Микола Віталійович

Головний спеціаліст

236

700-519

Козлов Ігор Ігорьович

Головний спеціаліст

235

700-519

Однов’юнов Анатолій Миколайович

Головний спеціаліст

235

700-519

Відділ з питань цивільного захисту

вул. Британська, 21, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Петров Артур Євгенович

Начальник відділу

205

701-003

Глущенко Олег Євгенович

Завідувач сектору

205

701-003

611-902

Бондаренко Євген Олегович

Головний спеціаліст

205

701-003

Проценко Ігор Володимирович

Головний спеціаліст

205

611-902