006.jpg

Управління стратегічного розвитку міста оприлюднює дизайн адресного покажчика. Він відповідає вимогам брендбуку, містить характерний елемент – логотип міста, що робить його унікальним і підкреслює нашу ідентичність.

Пропонований дизайн – це консолідований варіант від влади та громадськості, який став переможцем онлайн-голосування мешканців Сумської міської територіальної громади, ініційований Департаментом комунікацій та інформаційної політики. Сумчанам пропонували обрати з трьох варіантів покажчиків: від влади, ініціативної групи громадськості та консолідований варіант.

Управління стратегічного розвитку міста розробило технічні вимоги щодо дизайну покажчиків, яких варто дотримуватися під час їх виготовлення. Це дозволить забезпечити єдність у дизайні адресних покажчиків і сприятиме покращенню зовнішнього вигляду міста. Дотримано вимог графічного впровадження бренду, викладених у Керівництві з використання фірмового стилю міста Суми та Положення про порядок використання бренду міста Суми

Технічні вимоги містять: специфікацію кольорів та шрифту; розміри іменного та номерного покажчиків, кутів і отворів; правила: скорочення назв, транслітерації латинкою, написання номерів, розміщення інформації та логотипу міста, послідовності розміщення.

Ознайомитися з технічними вимогами можна за цим посиланням - https://is.gd/CSAXKL

Дякуємо кожному, хто долучився до розробки та брав участь у голосуванні.

Спільними зусиллями зможемо зробити рідне місто кращим!