Print
Hits: 2587

Міжнародний фестиваль класичної музики "Bach-fest"

 

Міжнародний фестиваль "Bach-fest" заснований об’єднанням громадян Сумської міської організації розвитку органної та камерної музики "Органум". Фестиваль є щорічним. Проводиться під патронатом міського голови м. Суми.

Головною метою фестивалю є пропаганда класичного мистецтва серед населення та гостей нашого міста і області.

Завдання фестивалю:

У фестивалі можуть брати участь українські та зарубіжні професійні музиканти з вищою освітою та концертним досвідом, а також обдаровані молоді музиканти. Перевага надається артистам, які виступають на волонтерських засадах та артистам із інших країн, які залучають кошти для організації своїх концертів на фестивалях від різних організацій та фондів своїх країн.

Під час фестивалю проводяться майстер-класи провідних українських й зарубіжних виконавців й педагогів, творчі зустрічі із студентською та учнівською молоддю, музичною громадськістю.

Жанри виконуваної музики: музика Й.С.Баха, органна, камерна музика композиторів епохи бароко й ренесансу (інструментальна та вокальна), камерні ансамблі, оркестри та хори.

Більш детальна інформація на сайті об’єднання громадян Сумської міської організації розвитку органної та камерної музики "Органум" http://www.organum.sumy.ua