Print
Hits: 283

Презентуємо відеопроєкт «Сумчани. Творці Перемоги», започаткований управлінням суспільних комунікацій до річниці повномасштабного вторгнення рф в Україну.

Він дуже особистий та зворушливий, бо він – про життєві історії наших земляків, сумчан, які нині героїчно боронять незалежність України.

Герої проєкту, відповідаючи на запитання журналіста, діляться пережитими подіями, своїми враженнями, спогадами та роздумами про те, як зустріли війну, як вона їх змінила, чому вона їх навчила, як вони протистоять ворогу…

Вони різні за віком та статтю, життєвим досвідом та фахом, але після лютого 2022-го обрали один шлях – стати на захист нашого міста та нашої держави, нас з вами. І нині, у війську чи у добробаті, день за днем наближають нашу Перемогу. І тому вони – Сумчани. Творці Перемоги!

Наразі світ побачили майже півтора десятка таких історій-сповідей. Але на цьому автори не зупиняються. І обов’язково буде продовження. А поки пропонуємо зануритися в історії сумчан. І з перших вуст почути про те, як живуть, що відчувають та про що мріють сумські захисники та захисниці.

***