Print
Hits: 2008

Начальник управління охорони здоров'я Олена ЧУМАЧЕНКО під час апаратної наради при очільнику громади Олександрові ЛИСЕНКУ доповіла про роботу галузі.

Посадовець повідомила, що заклади галузі продовжують працювати в режимі підвищеної готовності.

Епідеміологічна ситуація із захворюваністю на ГРВІ та грип у громаді залишається стабільною. Минулого тижня занедужали 822 людей (майже на 20% більше ніж тиждень до того). Госпіталізували 86 осіб. Як і раніше, найбільше хворіли діти віком від п’яти до 14 років: за тиждень серед цієї категорії зареєстрували 243 випадки недуги.

Загалом наразі на стаціонарному лікуванні перебувають 1330 осіб, серед яких 157 дітей. Лікарні забезпечені всім необхідним для надання медичної допомоги цим хворим. При вимкненні світла відбувається перехід на альтернативні джерела живлення. Запасу пально-мастильних матеріалів вистачить щонайменше на п’ять днів.

Очільник громади звернув увагу начальника управління охорони здоров’я на необхідність забезпечити чергування в лікарнях працівників, які при вимкненні світла чи інших позаштатних ситуаціях зможуть оперативно на це відреагувати.