005.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО привітав сумчан, шанувальників театрального мистецтва, з вагомою подією в культурному житті міста – завершенням 87-го театрального сезону та початком наступного.

Актори обласного академічного театру ім. Щепкіна завершили сезон виставою «Пер-Гюнт». Загалом, у 87-му театральному сезоні «щепкінці» підготували 14 унікальних, високохудожніх прем’єр, було здійснено показ 333 вистав. До кінця 2020 року заплановано ще чотири прем’єри.

Олександр Лисенко наголосив, обласний академічний театр ім. Щепкіна має величезний вплив на культурне і мистецьке життя містян.

«Вітаю шанувальників театрального мистецтва з завершенням 87-го театрального сезону та відкриттям, нового 88-го сезону, у який «щепкінці» вступають, сповнені оптимізму і невичерпного творчого натхнення!, – звернувся посадовець до присутніх на виставі. – Театр імені Щепкіна – один з найважливіших центрів культурного життя Сум, і тому головна мета міської влади – облаштувати Театральну площу таким чином, аби вона гармонійно поєднувала в собі мистецьке і розважальне середовище, була комфортною для жителів нашого міста і привабливою для гостей. Над цим ми плідно працюємо, і вже розпочали відновлювати серце нашого міста».

Очільник Сум подякував колективу театру за те, що дарують жителям міста радість зустрічі з прекрасним, і вручив артистам грамоти міського голови.