Print
Hits: 1127

Весняні канікули видалися для колективу ДМШ № 3 урожайними на нагороди.

Дует піаністів у складі Артема РІМАНА та Павла  ГРИБКОВА (викладачі Наталія МОРЕВА та Наталія ДАНЬКО) посіли І місце на Міжнародному фестивалі конкурсі «MUSIC Wave of art» і на I Міжнародному фортепіанному конкурсі «Piano Art», ІІ місце вони вибороли на XVI Всеукраїнському джазовому конкурсі ім. Ростислава Кабанченка, що проходив в Одесі.

Дует акордеоністів у складі Дмитра ПРЯДКИ та Дмитра НІКОЛАЄНКА (викладач Валентина КРАВЦОВА) став дипломантом Міжнародного конкурсу баяністів, акордеоністів та ансамблів «Сучасні ритми».

Ксенія ШИРОКИХ (викладач Ніна ФЕДОРЕНКО) та Марія МІРОШНИЧЕНКО (викладач Тетяна ЛОХОНЯ) посіли І почесне місце на I Міжнародному фортепіанному конкурсі «Piano Art».

І місце в оnline contest «Talents of the 21st century» посіла Ксенія НАГОРКІНА (викладач Ольга ТРАЛО, концертмейстер Наталія МОРЕВА), ІІ місце в цьому ж фестивалі посіли Ангеліна ПЕЛІОШЕВСЬКА та Максим ЛЕВАДА (викладач Наталія МОРЕВА). Хлопець також посів ІІІ місце на XVI Всеукраїнському джазовому конкурсі ім. Ростислава Кабанченка.